Cumartesi27.04.2024

Edincik

Edincik haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Edincik

Balıkesir in Edincik Mahallesi nde başlatılan incelemede kuş gribinin tespit edilmesi üzerine bölge karantina altına alındı, resmi araçlar.

Edincik'te Kuş Gribi Karantinası

Edincik te kuş gribi karantinası haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM sayfasında!

Edincik

Balıkesir in Bandırma İlçesi ne bağlı daha önce belde olan Edincik Mahallesi nde Bandırma Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü nce.

Bandırma Edincik'te Kuş Gribi Karantinası! Giriş Çıkışlar Yasaklandı

Edincik Balıkesir in Bandırma ilçesi ne bağlı yaklaşık 6.000 nüfus barındıran ve nüfusu bütün sayımlarda 1950 lerden sonra hemen hemen aynı çıkan bir.

Edincik Bandırma

edincik kızları hayata dair beklentileri sebebiyle tez yoldan kocaya varmak ister ve babalarının zeytinlikleri sayesinde bu uğurda fazla da çaba göstermek.

Edincik

Balıkesir in Bandırma İlçesi Edincik Mahallesi nde 4 ay içerisinde 40 binden fazla tavuğun telef olması üzerine Bandırma Gıda Tarım ve.

Bandırma'da Kuş Gribi Tespit Edildi

Not: Bir ülke bulmadan önce bir bölge seçin. Edincik Daily Weather. Bizi şurada takip edin: Oturum aç , °C. Türkiye Hava Durumu.

Edincik 25 Günlük Hava Durumu

Edincik Weather. Bizi şurada takip edin: Oturum aç , °C. Türkiye Hava Durumu middot; Edincik, TR. Hava Durumu Edincik İçin Hava Durumu Haritası - Yakın Yerler. N .

Edincik Weather

Edincik Ýlkokulu. BALIKESİR - BANDIRMA - Edincik İlkokulu. Görme Engelliler | Site Haritası | E-Posta. Derslik Sayısı: 10. Öğretmen Sayısı: 13. Öğrenci Sayısı:.

Balıkesir'de tavuk döner zehirlenmesi ve kuş gribi paniği

ASAYİŞ

3277 Gün 23 Saat 49 dk. önce yayınlandı

Balıkesir Bandırma'da kuş gribi ölümleri

GENEL

3279 Gün 20 Saat 39 dk. önce yayınlandı

Banvit'ten kuş gribi açıklaması

SAĞLIK

3280 Gün 21 Saat 55 dk. önce yayınlandı

Balıkesir Bandırma'da kuş gribi karantinası

GENEL

3281 Gün 21 Saat 10 dk. önce yayınlandı

Balıkesir Bandırma'da kuş gribi alarmı

GENEL

3282 Gün 10 Saat 55 dk. önce yayınlandı

1