Pazar05.05.2024

Dursun Özbek

Dursun Özbek haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Dursun Özbek

Dursun Aydın Özbek d. 1974 yılından beri otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Özbek, 1988 yılından beri ise turizm sektöründe Nippon ve Point Hotel.

Dursun Aydın Özbek

Genel kurul üyelerinden 2 bin 800 oy alan Dursun Özbek yeni başkan olurken, diğer adaylardan Turgay Kıran a 534, Ahmet Özdoğan a ise 442.

Dursun Özbek

1 Galatasaray yeni başkanını seçti: Dursun Özbek… Peki Dursun Özbek kimdir? Kaç yaşında? Hangi mesleği yapıyor? Şimdiye kadar.

Dursun Özbek Kimdir? Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu Vaat Eden

4 En güçlü aday konumundaki Dursun Özbek in yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı: Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır,.

Dursun Özbek Kimdir?

3 Galatasaray ın yeni başkanı olması beklenen Dursun Özbek i yakından Küçük yaşta babasını kaybettiği için kardeşi Mehmet Özbek ile.

Dursun Özbek Kimdir? Yakından Tanıyalım

2 Camianın önde gelen isimlerinin desteğini alan Başkan Adayı Dursun Özbek, Galatasaray da bölünmüşlük, onun adamı bunun adamı yok.

Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek Kimsenin Adamı Değilim

3 Galatasaray Kulübünde olağan geçimli genel kurul yapılıyor. Dursun Özbek Galatasaray başkanlığı için yarışıyor. Galatasaray Kulübü başkan.

Dursun Özbek Kimdir?

52 dak. önce Galatasaray Kulübü nün 36. Başkanı seçilen Dursun Özbek, seçim sonucunun kesinleşmesinin ardından bir teşekkür konuşması yaptı.

Galatasaray'ın Yeni Başkanı Dursun Özbek'ten İlk Açıklama

56 dak. önce Galatasaray başkanlığına seçilen Dursun Özbek, sonuçların ardından yaptığı açıklamada Şahsıma ve ekibime en büyük değerimizi;.

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek

SPOR

3269 Gün 10 Saat 36 dk. önce yayınlandı

1