Çarşamba08.05.2024

Dünya Güreş Birliği

Dünya Güreş Birliği haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Fıla

FILA Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği. FILA.jpg. Slogan, Welcome to the New World of Wrestling Türkçe: Güreşin Yeni Dünyasına Hoşgeldiniz. Kuruluş.

Dünya Güreş Birliği

VİDEO | Milli güreşçi dünyanın en iyisi seçildi Görseli VİDEO | Milli güreşçi dünyanın en iyisi seçildiAkgül, Dünya Güreş Birliği tarafından kilosunda dünyanın.

Türkiye Güreş Federasyonu

Avrupa daki genç sporcular arasında rekabeti artırmak amacıyla Dünya Güreş Birliği tarafından ilk defa yapılacak 23 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası nda mindere.

Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği

Spor DiğerEski Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu milli güreşçi Ahmet Ayık, 4 yıldır sürdürdüğü Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği FILA.

Dünya Güreş Birliği

Dünya Güreş Birliği tarafından Polonya da düzenlenecek 23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası nda grekoromen stilde mücadele edecek milli.

Hamza Yerlikaya'ya Dünya Güreş Birliği'nden Büyük Onur

5 Dünya Güreş Birliği UWW, İsviçre de yaptığı oylama sonucunda, dünya güreş tarihinin grekoromen stildeki en iyi 26 güreşçisi arasına.

Güreşe Dair

Dünya Güreş Yazarları Birliği Başkanı Ali GÜMÜŞ ve Tek Rumeli Tv Spor Müdürü Mehmet Çelik yağlı Güreş te yaşanan Doping Skandalını Tek Rumeli Tv .

Güreş

Dünya Güreş Birliği UWW, dünya güreş tarihinin grekoromen stildeki en iyi 26 güreşçisi arasına Türkiye den Hamza Yerlikaya yı seçti. 19.02.2015 09:51.

Hamza Yerlikaya'ya Dünya Güreş Birliği'nden Büyük Onur

Dünya Güreş Birliği UWW, İsviçre de yaptığı oylama sonucunda, dünya güreş tarihinin grekoromen stildeki en iyi 26 güreşçisi arasına Türkiye den Hamza.

T.c. Gençlik Ve Spor Bakanlığı

Dünya Güreş Birliği UWW tarafından İran da düzenlenen Dünya Şampiyon Kulüpler Kupası nda önemli rakiplerle karşılaşan İstanbul ekibi, ikinci tur maçında .

1