Cuma03.05.2024

Doğa Fotoğrafçısı Cebrail Keleş

Doğa Fotoğrafçısı Cebrail Keleş haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Doğa Fotoğrafçısı Cebrail Keleş

Doğa Fotoğrafçısı Cebrail Keleş, birkaç gündür Kastamonu semalarında uçan telli turnaları fotoğraflamayı başardı. Kaçak avcılık, besin azlığı ve.

Telli Turnalar 5 Yıl Sonra İlk Kez Görüldü

1 Doğa fotoğrafçıları, gördükleri telli turnalar karşısında şaşkınlıklarını gezen telli turnaları, Doğa Fotoğrafçısı Cebrail Keleş fotoğraflarını çekti.

Telli Turnalar 5 Yıl Sonra İlk Kez Görüldü

1 Doğa Fotoğrafçısı Cebrail Keleş sebebi ile birkaç gündür Kastamonu semalarında uçan telli turnaları fotoğraflamayı başardı. Kaçak avcılık, gıda.

Doğa Fotoğrafçısı Cebrail Keleş

doğa fotoğrafçısı cebrail keleş haber, doğa fotoğrafçısı cebrail keleş haberleri, doğa fotoğrafçısı cebrail keleş son dakika, doğa fotoğrafçısı cebrail keleş.

Cebrail Keleş Balıkçı Şef..

4 Bu bazen bir fotoğraf karesi olurken, bazen de bir sarı yazma gibi yöresel bir ürün ya da organize sanayimizde Gönderen Cebrail Keles zaman: 12:19 Hiç yorum yok:. Diye anlatıyor bu doğa sevgisinin bilgisinin kaynağını.

Cebrail Keles

oğlum metehan keleş jeoloji mühendisidir..Ben de doğa fotoğrafçısı ikimizde düz yollardan hoşlanmıyoruz.. yoldan çıkmayı seviyoruz.. Cebrail Keles uploaded a.

Şarkılarda Kalan Telli Turnalar Göründü

28 dak. önce Doğa Fotoğrafçısı Cebrail Keleş, birkaç gündür Kastamonu semalarında uçan telli turnaları fotoğraflamayı başardı. Kaçak avcılık, besin azlığı ve.

Beş Yıl Sonra İlk Defa Görüldü 2015 Güncel Haber Haberi

56 dak. önce Doğa Fotoğrafçısı Cebrail Keleş, birkaç gündür Kastamonu semalarında uçan telli turnaları fotoğraflamayı başardı. Kaçak avcılık, besin azlığı ve.

Beş Sene Akabinde İlk Defa Görüldü

13 dak. önce Tabiat Fotoğrafçısı Cebrail Keleş, birkaç gündür Kastamonu Kastamonu da doğa fotoğrafçılığı yapan doğasever birisi olduğunu ifade eden.

Telli Turnalar Beş Yıl Sonra İlk Defa Kastamonu'da Görüldü

1 Doğa Fotoğrafçısı Cebrail Keleş, birkaç gündür Kastamonu semalarında uçan telli turnaları fotoğraflamayı başardı. Kaçak avcılık, besin azlığı ve.

Kastamonu'da telli turna görüldü

ÇEVRE

3328 Gün 14 Saat 51 dk. önce yayınlandı

1