Pazartesi06.05.2024

Diyarbakır Silvan Baraj İnşaat Alanı

Diyarbakır Silvan Baraj İnşaat Alanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Diyarbakır Silvan Baraj İnşaat Alanı

Diyarbakır Silvan da baraj inşaat alanına iş makinesi taşıyan bir TIR aracı ve emniyetini sağlayan askeri konvoya, teröristler tarafından saldırıda.

Diyarbakır'da Askeri Konvoya Saldırı

3 Diyarbakır Silvan da baraj inşaat alanına iş makinesi taşıyan bir TIR aracı ve emniyetini sağlayan askeri konvoya, teröristler tarafından saldırı.

Silvan'da Teröristler Askeri Konvoya Saldırdı

21 dak. önce Bölücü terör örgütü tarafından; Diyarbakır Silvan Baraj inşaat alanına iş makinesi taşıyan bir TIR aracı ve emniyetini sağlayan askerî konvoya,.

Diyarbakır

iŞLETMEDEKİ BARAJLAR VE HİDROELEKTRİK SANTRALLAR İnşaatın başlama-bitiş yılı . Normal su kotunda göl alanı. Batman-Silvan Sağ Sahil Sulaması, Diyarbakır, Batman Ç. Klasik, Cazibe, Sulama, 8.790, 7.590, 1972, 4.015.

Tsk C

15 dak. önce Diyarbakır Silvan da baraj inşaat alanına iş makinesi taşıyan bir TIR aracı ve emniyetini sağlayan askeri konvoya, teröristler tarafından saldırıda.

Silvan Barajının İnşaatında Şok Gelişme

Diyarbakır ın Silvan ilçesinde yapımı devam eden Türkiye nin ikinci bu kez bir inşaat mühendisini kaçırarak, inşaat alanına not bıraktığı öne.

Silvan Barajının Bitiş Tarihi Öne Alındı Haberi

GAP ın en önemli bileşenlerinden biri olan Silvan Barajının bitiş tarihi öne alındı. Diyarbakır ili Silvan ilçesinin 18 km kuzeyinde, Kulp Çayı üzerinde ve Kulp Çayının Oluşacak Göl Alanı Yaklaşık Burdur Gölü Kadar Olacak Baraj İnşaatı tamamlandığında 7,3 milyar metreküplük bir göl hacmi oluşacak ve.

Diyarbakır Silvan Baraj İnşaat Alanı

Bölge Müdürlüğü Günyurdu Bakraş Barajı İnşaatı Diyarbakır ı Silvan a bağlayan yolun üniversite kampüsü ayrımında yer alan köprülü kavşak inşaatı.

+ Daha Fazla Göster

Diyarbakır - Silvan Barajı İnşaatı Atatürk Barajı ndan sonra GAP projesi içerisinde yer alan en büyük sulama barajı olma özelliği taşıyan.

Diyarbakır

8 dak. önce Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, bir grup teröristin Diyarbakır Silvan Baraj İnşaat Alanına iş makinesi taşıyan bir TIR ile.

Diyarbakır'da Askeri Konvoya Saldırı Haberi

Dündar, Ilısu Barajı nda suyun derivasyonu ve arkeolojik kazı alanları ile ilgili alanda kurtarma kazıları gerçekleştirdiklerini, baraj inşaatının yapılabilmesi için bu Diyarbakır ın Bismil ilçesinde Gre Abdurrahman, Kavuşan höyük, Aşağı Salat, Aluç baraj calismasi basladimi,silvan barajı altında kalacak köyler,silvan barajı.

Bakan Eker Silvan Barajı'nda İncelemelerde Bulundu

9 dak. önce ANKARAANKA – Genelkurmay Başkanlığı, Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Diyarbakır Silvan Baraj İnşaat Alanına iş.

Diyarbakır'da Askeri Konvoya Silahlı Saldırı

21 dak. önce Genelkurmay Başkanlığı, PKK nın Diyarbakır Silvan Baraj İnşaat Alanına iş makinesi taşıyan bir TIR aracı ve emniyetini sağlayan askeri.

Pkk'dan Askere Silahlı Saldırı

3 dak. önce MİLLİYET - DİYARBAKIR Silvan da baraj inşaat alanına iş makinesi taşıyan bir TIR aracı ve emniyetini sağlayan askeri konvoya, teröristler.

Silvan'da Askeri Konvoya Ateş Açıldı Haber Haberi Haberleri

Yerson Enerji İnşaat tarafından Diyarbakır-Silvan ve Batman- Merkez hes Silvan Barajı nın bir diğer özelliği 245 hektar sulama alanına sahip bir proje. ne.

Silvan Projesi Son Durum

SİLVAN BARAJI İNŞAATI NIN TEMEL ATMA TÖRENİ, ORMAN VE SU ATATÜRK BARAJI NDAN SONRA GAP BÖLGESİNDE YER ALAN EN.

Dsi Diyarbakır 10.bölge Müdürü Sayın Okan Bal Silvan Barajı

Bölücü terör örgütü tarafından; Diyarbakır Silvan Baraj inşaat alanına iş makinesi taşıyan bir TIR aracı ve emniyetini sağlayan askerî konvoya, Silvan Fiğ Tarlası.

Ankara Haberleri

7 dak. önce Diyarbakır da baraj inşaat alanına iş makinesi taşıyan aracın TIR aracı ve emniyetini sağlayan askerî konvoya, Diyarbakır / Silvan Fiğ Tarlası.

Diyarbakır'da askeri konvoya terör saldırısı

ASAYİŞ

3315 Gün 10 Saat 11 dk. önce yayınlandı

1