Cuma03.05.2024

Direcik Mahallesi

Direcik Mahallesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Direcik Mahallesi

Direcik Mahallesi haritası ve mahallede bulunan caddeler, sokaklar, okullar, muhtarlık ve otobüs durakları, Yenipazar, Aydın.

Direcik Mahallesi

1860 yıllarında Küçük Kır denilen yerde kurulan Direcik Köyü, 1928 yılında Akçay ın sürekli taşması ve eşkiyaların çokluğu nedeniyle şimdiki yerine taşınmıştır.

Muhtarlık Telefon Rehberi

MAH. ADI. ADI VE SOYADI. İŞ TEL. EV TEL. CEP TEL. 1. Alhan. Muammer CANDAN Ferdi BOZKURT. 0544 786 47 07. 7. Direcik. Adem ARSLAN. 365 14 05.

Aydın Yenipazar Yenipazar Direcik Mahallesi Posta Kodu

Aydın, Yenipazar, Yenipazar, Direcik mahallesi posta kodunu hemen sorgula ve bul.

Direcik Mahallesi Posta Kodu Posta Kodları

DİRECİK Mahallesi Posta Kodu için posta kodu sonuçları. AYDIN Posta Kodları YENİPAZAR YENİPAZAR DİRECİK Mahallesi Posta Kodu 09350. AYDIN iline ait .

Aydın Yenipazar İlçesi Köyler Semti Direcik Mahallesi Köyü

AYDIN Posta kodu sql_1[il_ad] ili YENİPAZAR ilçesi , YENİPAZAR Posta Kodu Sorgulama , KÖYLER semti, KÖYLER Posta Kodu Sorgulama , DİRECİK.

Direcik Yenipazar

Direcik, Yenipazar. Vikipedi, özgür Direcik, Aydın ın Yenipazar ilçesine bağlı bir mahalle. Türkiye deki bir mahalle ile ilgili bu madde bir taslaktır. Madde.

Direcik İlkokulu Adres Telefon Ve Harita Bilgileri

Türkiye Adres ve Harita Bilgileri DİRECİK İLKOKULU Adres Telefon ve Harita Bilgileri. DİRECİK MAHALLESİ YENİPAZAR AYDIN Yenipazar / Aydın. Tel :.

Direcik Köyü Yenipazar Aydın Haritası Haritalar Coğrafya

Alhan köyü, Alioğullar köyü, Çarşı mahallesi, Çavdar köyü, Çulhan köyü, Dereköy köyü, DİRECİK KÖYÜ, Doğu mahallesi, Donduran köyü, Eğridere köyü, .

İmam Hatiplerimiz

İsa YOLCU. İmam-Hatip. Direcik Mahallesi Camii. Adı Soyadı. Unvanı. Görev Yeri . Nuğman AYAS. İmam-Hatip. Donduran Mahallesi Camii. Adı Soyadı. Unvanı.

Aydın Bozdoğan'da sel faciası: Sele kapılan İbrahim Özkan öldü

GENEL

3320 Gün 10 Saat 40 dk. önce yayınlandı

1