Cumartesi27.04.2024

DHKP-C üyesi

DHKP-C üyesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Dhkp

Berkin Elvan soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Selim Kiraz ı şehit eden ve operasyonda ölü ele geçirilen DHKP-C üyesi 2 teröristten Şafak.

Devrimci Halk Kurtuluş Partisi

DHKP-C nihai amacını Türkiye de mevcut anayasal düzeni yürüttüğünü öne sürdüğü. Çıkan çatışmada DHKP-C üyesi Hasan Gönen ve Sultan Işıklı yaralandı.

Dhkp C

PKK ile yakın ilişkileri vardır. dhkp c benzeri: dhkp c ve pkk, dhkp ss, dhkp. belirtti ve Ülkemizde DHKP-C ye üye olmak suç teşkil etmemekte dedi.

Grup Yorum Üyelerinin Dhkp C Üyesi Olduğu Gerçeği

Siz polisi uyuyor mu sanıyorsunuz? Polis, grup yorum üyesi Ali Papur un gösterilere katıldığı ve esnafın camlarını taşladığını tespit etmiş ve ona göre harakete.

Dhkp

9 DHKP-C üyesi olan Elif Sultan Kalsen Kalsen in ismi daha önce de sık sonra ise avukatlara yönelik yapılan DHKP-C soruşturmasında geçti.

Savcıyı Rehin Alanın Dhkp

DHKP-C, Berkin Elvan dosyasına bakan savcıyı Çağlayan Adliyesi nde rehin aldı. Rehin alan kişinin örgüt üyesi Ş.Y olduğu ileri sürülüyor.

Dhkp

yapılan operasyonlarla 54 üyesi yakalanan örgüt. tutuklananların arasında fehriye nerdeyse tüm elemanları tek tek infaz edilerek çökertillir ve dhkp-c tek güç.

Dhkp

20 Antalya da haklarında arama kararı bulunan DHKP-C üyesi 23 kişiden 22 si polisin şafak operasyonuyla gözaltına alındı. İzmir de de 11 adrese.

Dhkp

Dhkp-c nedir, dhkp-c ne demek, dhkp-c anlamı, dhkp-c hakkında bilgi 5- Sabancı holding Yönetim Kurulu Üyesi Özdemir Sabancı, Toyota SA genel müdürü.

Antalya'da DHKP-C operasyonu eylemi

ASAYİŞ

3313 Gün 15 Saat 26 dk. önce yayınlandı

1