Pazar05.05.2024

demokratik barış ve çözüm süreci

demokratik barış ve çözüm süreci haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Dolmabahçe'de Tarihi Çözüm Süreci Açıklaması

5 Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, çözüm sürecine ilişkin Silahların Dolayısıyla çözümün barış ve evrensel demokrasiyle bağı sağlıklı.

Tarihi Barış Çağrısı

5 HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, çözüm sürecinde gelinen 30 yıllık çatışma sürecini kalıcı barışa götürürken demokratik bir.

Çözüm Süreci

Çözüm süreci ya da barış süreci, Türkiye de uzun yıllardan beri devam edegelen Kürt Projesi ve demokratik açılımın devamı niteliğinde olduğunu belirtmiştir.

Çözüm Sürecinde Yaşanan Krizin Nedeni Neydi?

5 Barış ve Demokratik Çözüm Sürecinin Eylem Planı başlığı altında kaleme aldığı 4. madde ise 6 temel başlıktan oluşuyor. Aralarında, PKK nin.

Dolmabahçe'de Tarihi Açıklama

5 HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, çözüm sürecinde gelinen Dolayısıyla çözümün barış ve evrensel demokrasiyle bağı sağlıklı.

Hdp Ve Hükümet Pkk'ya Silah Bırakma Çağrısı Yaptı

Dolayısıyla çözümün barış ve evrensel demokrasiyle bağı sağlıklı Çözüm sürecinde gelinen noktayla ilgili Dolmabahçe Sarayı nda.

'çözüm Süreci Ciddi Bir Aşamaya Gelmiştir'

5 Dolayısıyla çözümün barış ve evrensel demokrasiyle bağı sağlıklı kurulmadıkça, kurmaya çalıştığımız demokratik barışın devlet ve toplum.

Özgür Gündem

HDP İmralı Heyeti ve AKP hükümeti yetkilileri, çözüm sürecine Önder, şu açıklamada bulundu: Çözümün barış ve evrensel demokrasi ile.

Öcalan'ın Çözüm Taslağı

Öcalan, Barış ve Demokratik Çözüm Taslağı olarak tarif edilen Kürt sorununun çözümü için dört ana Öcalan dan süreç için 4 ana başlık.

Cumhuriyet Gazetesi

5 Önder, Süreçte gelinen aşamaya ilişkin Öcalan ın temel belirlemesi de şudur: Bu 30 yıllık çatışma sürecini kalıcı barışa götürürken, demokratik.

Selim Sadak, HDP aday adaylığını geri çekti

POLİTİKA

3337 Gün 22 Saat 58 dk. önce yayınlandı

1