Pazartesi29.04.2024

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Hakaret

Tunç un daha önce katıldığı bir protestoda, söylediği şarkıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına.

Trabzon'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret

1 Trabzon da bir süre önce 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu na muhalefet ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a da.

Üniversiteli Pınar'a Şarkıda Cumhurbaşkanı'na Hakaret Gözaltısı

56 dak. önce Tunç un daha önce katıldığı bir protestoda, söylediği şarkıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına.

Trabzon'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret İddiasıyla

1 Protesto yürüyüşünde grubun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ve Toplantı, Gösteri Yürüyüşleri Kanunu na muhalefet suçunu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret İddiası

Denizli de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın konvoyunun geçişi sırasında el hareketi yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan kadın serbest.

Recep Tayyip Erdoğan

10.5.1 Hakaret davası; 10.5.2 Cumhurbaşkanlığı. 10.6 Mal varlığı 12 Erdoğan a yönelik eleştiriler Vikikaynak ta Recep Tayyip Erdoğan ın şiir davası hükmü.

'cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret' İddiası İle Açılan Davada

5 Geçtiğimiz yıl haziran ayında Recep Tayyip Erdoğan Türkiye nin ortalamasıdır başlıklı bir yazı kaleme alan Psikiyatrist Doktor Ahmet Koyuncu.

Erdoğan'a Hakaret

EgeCUMHURBAŞKANLIĞI seçimi kampanyasında İzmir e mitinge gelen dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret içeren slogan attıkları ve pankart.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret İddiası Güncel 129569

DENİZLİ - Denizli de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın konvoyunun geçişi sırasında el hareketi yaptığı iddiasıyla göz altına alınan.

'erdoğan'a Hakaret' Tutuklamasında Flaş Gelişme

Tokat ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a sosyal paylaşım sitesindeki hesabından hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevinde gönderilen.

Stv Spikerinden Erdoğan'a Çok Ağır Küfür Ve Beddua

Samanyolu Televizyonu haber spikerlerinden Asım Yıldırım sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a çok ağır hakaretler yağdırarak.

Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Pakistanlı çocuktan Erdoğan a hediye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılay Genel Kurulu nda konuştu. Kızılay Genel Merkezi için yeni bina müjdesi.

Can Dündar 'erdoğan'a Hakaret İddiasıyla' İfadeye Çağrıldı!

Gazeteci Can Dündar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret suçlamasıyla ifade vermek üzere adliyeye çağrıldı.

Üniversite Öğrencisine Erdoğan'a Hakaretten 4.5 Yıl İstendi

9 Üniversite öğrencisine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan a kendi twitter hesabından, Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği iddiasıyla 1.5 ile.

Lise Öğrencisi Erdoğan'a Hakaretten Tutuklandı!

Konya da 16 yaşındaki lise öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan a ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret etmekle suçlandı.

Erdoğan'a Hakaretten Tutuklanan Öğrenci Serbest

Konya da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanan 16 yaşındaki liseli genç, yapılan itiraz sonucu tahliye.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret İddiası

Denizli de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın konvoyunun geçişi sırasında el hareketi yaptığı iddiasıyla göz altına alınan kadın serbest.

37 Öğrenciye Erdoğan'a Hakaret Soruşturması

2 37 üniversite öğrencisi hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

37 Öğrenciye Erdoğan'a Hakaret Soruşturması

2 Gerçekleştirilen gösteride Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ile Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu muhalefet tespit eden.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Hakaret

Rutkay Aziz, Almanya da düzenlenen toplantıda isim vermeden haddini iyice aşarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret etti.

Trabzon'da 48 kişi hakkında soruşturma açıldı

ASAYİŞ

3325 Gün 3 Saat 45 dk. önce yayınlandı

1