Perşembe02.05.2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli Valilik ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli Valilik ziyareti haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli Valilik Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Valiliği ni önünde çam olarak gerçekleşen ziyaretlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de

1 11. Motorlu Piyade Tugay ve Denizli Garnizon Komutanlığı nı ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanlığı na ait otobüsle Denizli Valiliği ne gelen.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de Güncel 129503

1 ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Valiliği ni ziyaret etti. 11. Motorlu Piyade Tugay ve Denizli Garnizon Komutanlığı nı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'ye Gitti

7 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ardından da Denizli Valiliği ni ziyaret edecek Erdoğan daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye.

Erdoğan Bu Kez Cumhurbaşkanı Olarak Geliyor

Erdoğan ın Denizli ziyaretine üç bakan da katılacak. Bu ziyaretlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Vali Şükrü Kocatepe den.

T.c. Cumhurbaşkanlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de

5 Çardak Havalimanı nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'ye Gitti

7 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ardından da Denizli Valiliği ni ziyaret edecek Erdoğan daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye.

Erdoğan'dan Muhalefete Gündem Yıkıldı Muhalefet Sıkıldı 2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Cumhurbaşkanı, daha sonra Vali Şükrü Kocatepe yi de makamında ziyaret etti. Ziyaret.

Erdoğan`dan Muhalefete Gündem Yıkıldı Muhalefet Sıkıldı 2

41 dak. önce Ziyaret sonrası vatandaşlanı selamlayarak valilikten ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi`nin düzenlediği.

Çardak Havaalanı Yaptı Yine Yapacağını

3 Cumhurbaşkanı Erdoğan ı Çardak Havaalanı ndan Denizli deki ilk ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 12.50 de Denizli ziyareti için yola çıktı. Erdoğan ı, Sabiha Gökçen Havalimanı nda İstanbul Valisi Vasip.

Erdoğan, Denizli Valiliği önüne çam dikti

GENEL

3329 Gün 17 Saat 45 dk. önce yayınlandı

1