Cumartesi04.05.2024

çözüm sürecine destek

çözüm sürecine destek haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Baro Başkanlarından Çözüm Sürecine Destek

5 Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ndeki 17 ilin baro başkanı çözüm sürecini desteklediklerini bildirdi. Batman da bir araya gelen baro.

Çözüm Sürecine Destek

Çözüm sürecine sivil toplum desteği sağlamak amacıyla Barışa Bak Platformunca Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen panele,.

Çözüm Süreci

21 Şubat 2010: Başbakan Erdoğan, demokratik açılımı ve çözüm sürecini anlatmak ve destek toplamak için 62 sanatçı ile bir araya gelip Açılıma omuz verin.

Çözüm Sürecine Destek

6 ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK - Suriye Kürdistan Demokrat Partisi SKDP Genel Sekreteri Dr. Abdulhakim Beşar, çözüm sürecini.

İngiltere'den Çözüm Sürecine Destek

İngiltere den Çözüm sürecine destek. İngiltere, PKK nın silah bırakması için olağanüstü kongre düzenlemesi çağrısını memnuniyetle karşılandı. Eklenme: 02 .

Çözüm Sürecine 'barış Treni' Turuyla Destek

5 Çözüm sürecine sivil toplum desteği sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik kapsamında 10 ili gezerek Diyarbakır a gidecek Barış Treni ,.

Çözüm Sürecine Destek Yüzde 847

Çözüm Süreci, Kobane ve İşid Terörüne İlişkin Tutumlar Katılımcıların yüzde 62,4 ü Kobanê ye destek için yapılan eylemleri halk.

Eser Günbat

ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK ORANLARI. Yeni yapılan bir araştırmaya göre çözüm sürecine destek;. kendini Kürt olarak tanımlayanlarda yüzde 83,. BDP ye oy.

Çözüm Sürecine Destek İçin Organ Nakli Kampanyası Başlattılar

4 Güneydoğu Girişimci İş Adamları Derneği GİAD çözüm sürecine destek için Can kardeşim projesi kapsamında organ nakli kampanyası.

Çözüm Sürecine Destek

ÇÖZÜM Sürecine Destek. 169 likes. Çözüm Süreci.

Çözüm Sürecine Sivil Destek Paneli Güncel 126971

2 Çözüm sürecine sivil toplum desteği sağlamak amacıyla Barışa Bak Platformunca Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen panele,.

Çözüm Sürecine Destek Artıyor

3 Çözüm sürecinde kritik bir aşamaya gelinirken, seçmen de çalışmalara desteğini sürdürüyor.

Görüntülü Haber Mardin'deki Stk'lardan Çözüm Sürecine Destek

Nezir GÜNEŞ/MARDİN, DHA- MARDİN de faaliyet yürüten 48 sivil toplum örgütünün temsilcileri, düzenledikleri ortak basın açıklamasında çözüm sürecinde.

'halkın 3'te 2'si Çözüm Sürecine Destek Veriyor'

Başbakan Erdoğan, partisinin Akdeniz Bölgesi milletvekilleriyle yaptığı toplantıda , çözüm süreci konusundaki son anket sonuçlarını paylaştı: Halkın yüzde 56 sı.

Muradiyeli Muhtarlardan Çözüm Sürecine Destek Verdi

Tüm Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Genel Başkanı ve TÜDKİYEB Genel Başkan Yardımcısı Nihat Çelik,Van ın ilçelerinde sürdürdüğü gezilerine devam.

Cengiz'den Çözüm Sürecine Destek

3 Gerçekleştirilen toplantıda, Doğu ve Güneydoğu oda ve borsa başkanları ile çözüm süreci ve son gelişmeler hakkında konuşuldu. Toplantıya.

Çözüm Sürecine Destek

Diziler

Barış Treni çözüm sürecine destek için Diyarbakır'da

GENEL

3332 Gün 15 Saat 28 dk. önce yayınlandı

1