Cumartesi04.05.2024

Çocuk Şube Müdürlüğü

Çocuk Şube Müdürlüğü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sayfalar

Dolandırıcılara İnanmayın! TELEFONLA ARAYARAK KENDİSİNİ ASKER, POLİS, SAVCI VEYA KAMU GÖREVLİSİ OLARAK TANITIRLAR… HESAPLARINIZ.

Ankara

Faks, : İdari Büro: 90 312 562 20 50 Adli Büro: 90 312 435 68 61. E-Posta, : cocukankara.pol.tr. Adres, : Ziraat Mah. Açıkel Sok. No:5 Altındağ/ANKARA.

Çocuk Şube Müdürlüğü

Sakarya Çocuk Şube Müdürlüğü olarak fiziksel ve fiziksel olmayan diğer şiddet eylemlerinde fail konumunda bulunarak Sakarya Çocuk Şube Müdürlüğüne.

Çocuk Şube Müdürlüğü

KAYIP ÇOCUKLAR BÜRO AMİRLİĞİ. ADLİ İŞLEMLER BÜRO AMİRLİĞİ. ​GBT BÜRO AMİRLİĞİ. ​SOSYAL HİZMETLER BÜRO AMİRLİĞİ. SUÇ ÖNLEME.

Çocuk Şube Müdürlüğü

Çocuklarımızın güven içerisinde öğrenimlerini sürdürmesi ve eğitimi olumsuz etkileyen şiddet içerikli olayların önlenmesi amacıyla, 20 Eylül 2007 tarihinde.

Sayfalar

Çocuk Şube Müdürlüğü 18 yaş altı çocukların yararını gözeten, çocukların daha güvenli ve mutlu bir hayat sürdürmeleri amacıyla suça sürüklenmelerini, suçtan.

Çocuk Şube Müdürlüğü

Her Çocuk Lider Doğar Projesi Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğümüz görevlilerince düzenlenen Her Çocuk Lider Doğar projesi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü

İstanbul-emniyet-mudurlugu/ target=_blank class=tag

Adana Seyhan'da erkek çocuğa tecavüz

ASAYİŞ

3330 Gün 13 Saat 10 dk. önce yayınlandı

1