Cumartesi04.05.2024

Cizre Köprüsü

Cizre Köprüsü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Cizre Köprüsü

Köprüler. 1-Yafes Köprüsü Bazıbda Köprüsü: 1164 yılında Zengi Devleti nin veziri Cemaleddin İsfehani tarafından ikinci kez onarılmıştır.Şu anda Cizre köprüsü.

Köprüler

Cizre de izinsiz gösteriye polis müdahale ederken, Hükümet konağı ve Cizre Köprüsü ne bırakılan bomba düzenekli tüp fünye ile patlatıldı.

Cizre Köprüsü

DİA, İslam Ansiklopedisi, CİZRE KÖPRÜSÜ, Özkan Ertuğrul.

Cizre Köprüsü Nasıl Gidilir?

Yaz aylarında toz, kış aylarında ise çamurdan geçilmeyen Yafes Caddesi ndeki Dicle Köprüsü nde Cizre ilçe Belediyemiz kapsamlı bir çalışma başlattı.

Cizre Köprüsü

Cizre Köprüsü, İslam sanatında özellikle batı ayağındaki astrolojik tasvirler sebebiyle ayrı bir yeri olan köprü. Şırnak a bağlı Cizre de Cezîre-i İbn Ömer.

Dicle Köprüsü'nde Temizlik Çalışması Başlattık

cizre, Cizre. 15.700 beğenme cizre ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol. KaydolGiriş Yap Cizre Köprüsü ve Dicle Nehri . cizre nin fotoğrafı.

Cizre Köprüsü Tarihçesi Mimari Özellikleri Hakkında Bilgi

Cizre Köprüsü Resimleri. By Cizre · Updated over a year ago. Already tagged Cizre s photo. Cizre, Minare ve Gemi. Çok Güzel Fotolar Bunlar middot; Cizre s photo.

Cizre

Cezirei Ibni Omer Koprusu RafidYafes Koprusu Cizre Sirnak ili Cizre ilcesinde CizreNusaybin yolunda Cizre suyu uzerinde bulunan bu koprunun kitabesi.

Cizre Köprüsü Resimleri

Cizre Köprüsü ye nasıl gideceğinizi bilmiyorsanız, bu sayfa size yardımcı olacaktır. Cizre Köprüsü, Cizre Köprüsü, Cizre yer, iletişim ve harita bilgileri ile Cizre.

Cizre'de Hükümet Konağı ve Cizre Köprüsü'ne bomba koydular

ASAYİŞ

3208 Gün 8 Saat 5 dk. önce yayınlandı

1