Cuma03.05.2024

CHP'nin Antalya milletvekili adayları

CHP'nin Antalya milletvekili adayları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Chp'nin Antalya Milletvekili Adayları

Baykal, Antalya da bir kontenjan adayının olması nedeniyle 13 aday CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan ın girişimleri de sonuç vermedi.

Chp Antalya'da Ön Seçim Oy Kullanımları Sona Erdi

1 Cumhuriyet Halk Partisi nin CHP Antalya milletvekili adaylarını belirlemek için gittiği ön seçim saat 17.00 itibariyle sona erdi. Ön seçim oy.

Milletvekili Adayları İçin Kader Günü

12 Milletvekili adayları için kader günü 10 ilde adaylarını eğilim yoklamasıyla belirleyen CHP de 45 seçim bölgesinde CHP nin aday adaylarının kaderleri belli olacak. ANTALYA: Antalya da tam 97 aday adayı yarışacak.

Chp'de Seçim Bitti!

2 CHP nin yaklaşık 760 bin üyesi, 45 seçim bölgesinde milletvekili adaylarını Antalya da, CHP nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı.

Chp'de Ön Seçim Heyecanı

5 CHP li üyeler, ön seçimle milletvekilli adaylarını belirlemek amacıyla Antalya da CHP nin 14 kişilik milletvekili aday listesinin belirlenmesi için.

Chp Ön Seçim Sonuçları Belli Oluyor

1 CHP nin yaklaşık 760 bin üyesi, 40 il, 44 seçim bölgesinde hakim gözetiminde ön Bölge, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Milletvekili aday adaylığı için 2 bin 822 kişinin başvurduğu CHP de,.

Baykal'ın Önseçimde Oyu Geçersiz Sayıldı

4 Antalya da CHP nin milletvekili adayları için yapılan önseçimde Eski Genel Başkan deniz Baykal ın oyu geçersiz sayıldı. Baykal, bir kontenjan.

Chp 301 Vekil Adayını Ön Seçimle Belirliyor

9 CHP de bugün aralarında İstanbul, İzmir ve Ankara nın da bin CHP üyesi bin 500 aday adayı arasından 301 milletvekili adayını. Antalya.

Chp'de Ön Seçim Günü

10 Antalya da Deniz Baykal, oy kullandığı sandıktan 3. çıktı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu CHP nin milletvekili aday listesi belirlenirken Türkiye.

Chp Milletvekili Adaylarını Belirlemek İçin Yarın Önseçime Gidiyor

ANTALYA: Antalya da 97 milletvekili adayı adayı yarışacak. Kılıçdaroğlu nun CHP nin önceki Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa.

Cumhuriyet Halk Partisi Haberleri

CHP de Ön Seçim Cumhuriyet Halk Partisi nin CHP Antalya milletvekili adaylarını belirlemek için gittiği ön seçime Manavgat ta partililer yağmura rağmen .

Chp'de Baykal Ve İnce Sürprizi!

5 CHP Genel Başkan adayı olup seçimi kaybeden Muharrem İnce nin seçimlerinde CHP nin 5 milletvekili çıkardığı Antalya da aday olmayı.

Hüseyin Demir Chp Antalya Milletvekili Aday Adayı

Hüseyin Demir, CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı. Sandıklarda hile ile seçimi kazanan AKP nin ülkemizi ne hale getirdiğini siz de çok iyi biliyorsunuz.

Tansev Pilavcı Chp Antalya Milletvekili Aday Adayı

CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Jeoloji Mühendisi Tansev. Türkiye nin en dürüst ve onurlu lideri CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu na İzmir ön .

Chp Önseçimle 550 Adayın 356'sını Yarın Belirleyecek

Yarın yapılacak önseçimle CHP nin 356 milletvekili adayı netleşecek. eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal memleketi Antalya da sandıktan.

Ayyıldız Toros

Antalya da milletvekili aday adayı olarak partisinin 29 Mart ta yapacağı CHP nin Antalya Milletvekili aday adayları, İl Başkanı Semih Esen tarafından Lara Balık.

Politika

CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Faik Altun Bizim Antalya Gazetesi ni ziyaret Antalya nın Gazipaşa İlçesi nde Kahyalar Mahallesi eski Belde Başkanı.

Chp Ön Seçim Sonuçları

6 CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu CHP nin milletvekili aday listesi İzmir, Ankara, Antalya ve Aydın da milletvekili adayları hem ön seçimle hem de.

Chp Ön Seçimi Öncesinde 'yemek' Krizi!

CHP Antalya Milletvekili aday adayı Deniz Filiz in seçim çalışmaları kapsamında Kepez bölgesinde düzenlediği toplantının yemeğinin.

Son Dakika Cumhuriyet Halk Partisi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi nin CHP Aydın da milletvekili adaylarını belirlemek için Antalya Milletvekili Deniz Baykal ın milletvekili adayı ön seçiminde kullandığı.

Deniz Baykal'a ön seçim şoku

POLİTİKA

3322 Gün 23 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1