Salı07.05.2024

Ceren Kurğa

Ceren Kurğa haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ceren Kurğa

LinkedIn de Ceren Kurğa adlı profesyonellerin profillerini görüntüleyin. Ceren Kurğa adında ve bilgi, fikir ve fırsat alışverişinde bulunmak için LinkedIn i kullanan.

Ceren Kurğa Profil

ceren kurğa adlı kullanıcının Türkiye LinkedIn deki profesyonel profilini görüntüleyin. LinkedIn, ceren kurğa gibi profesyonellere, tavsiye edilen iş adayları,.

Ceren Kurğa

Ceren Kurğa - CEREN KURGA » Haberleri. Diyadinnet, son dakika haberler Güncel gelişmeler bulunmaktadır.

Ceren Kurğa

Adı-Soyadı. Unvanı. Mezuniyeti. Yabancı Dil. Musa ERDAL. Koordinatör. Endüstri Mühendisliği. İngilizce. Ceren KURĞA. Uzman. Uluslararası İlişkiler. İngilizce.

Hakkımızda

Ceren Kurga adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Ceren Kurga ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara.

Ceren Kurga Profilleri

1 SERKA Ağrı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ceren Kurğa da, yapılan yatırımın yereldeki potansiyelleri kullanmak açısından örnek teşkil.

Dondurucu Soğukta Domates Üretimi

4 Ağrı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ceren Kurğa ise, kalkınmanın sadece ekonomik değil aynı zamanda sosyal boyutunun olduğunu söyledi.

Serhat İllerinde Yöresel Ürünler Pazarı Kurulacak

2 SERKA Ağrı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ceren Kurğa da, yapılan yatırımın yereldeki potansiyelleri kullanmak açısından örnek teşkil.

Eksi 35 Derecede Bir İlki Gerçekleştirdi

Serhat Kalkınma Ajansı SERKA Ağrı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ceren Kurğa, SERKA İktisadi Gelişme Mali Destek Pr.. Ağrı Haber

Ağrı Diyadin'de -35 derecede domates üretimi

GENEL

3335 Gün 6 Saat 35 dk. önce yayınlandı

1