Pazar05.05.2024

çanakkale çan yolunda trafik kazası

çanakkale çan yolunda trafik kazası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Çanakkale'de Trafik Kazası 2 Ölü 3 Yaralı

Çanakkale-Çan karayolu 36 ncı kilometresinde iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Çanakkale /çan Haberleri

Gazeteci Ersen Öner kayınbiladeri Aydın Öner ve Betül Güven Öner in dayısı 8 Haziran ayında geçirdiği trafik kazası sonrası taburcu olduktan sonra 24 bu.

Çanakkale

Yine bir trafik kazası ve yine bir hayatın gidişi.. Çanakkale de yaşanan talihsiz kazada kamyonu sollamak isteyen motosiklet sürücüsü başarılı.

Son Dakika Çanakkale Haberleri

17:14 Nişanlısını Kaybeden Genç Kızın Paylaşımı Yürek BurktuÇanakkale de, trafik kazasında ölen gencin kız arkadaşının sosyal medyada yaptığı paylaşım iç .

Trafik Kazası

Biga da Trafik Kazası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti Çanakkale de Trafik Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti Çan – Biga Yolunda 3 Ayrı Kazada 3 Kişi Yaralandı.

Biga'da Trafik Kazası 3 Ölü

Çanakkale nin Biga ilçesine bağlı Güvemalan köyü yakınlarında meydana Kaza, Bandırma-Biga yolu üzerinde bulunan Güvemalan köyü.

Çan Haberleri

Güncel Çan haberleri, son dakika Çan haber ve gelişmeleri. Çan da Trafik Kazası: 1 Yaralı Çanakkale nin Çan ilçesinde otomobil ile motosikletin karıştığı.

Çanakkale Haberleri

Çanakkale de Trafik Kazasında 3 Kişi Yanarak Hayatını Kaybetti Çanakkale- Çan karayolunda minibüsle otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu sonu dönüş yolunda oluşan araç yoğunluğundan kaynaklanan sıkıntılar, rezervasyon.

Çanakkale Haberleri

Çanakkale de kara yolunda atı çeken otomobil ilginç bir görüntü oluşturdu. Çanakkale nin Çan ilçesine bağlı Etili köyünde üvey oğluna cinsel Çanakkale nin Gelibolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan asker ile.

Çanakkale-Çan yolunda minibüs ile otomobil çarpıştı: Otomobil yandı

ASAYİŞ

3228 Gün 23 Saat 3 dk. önce yayınlandı

1