Perşembe02.05.2024

Çanakkale Belediyesi Yat Limanı

Çanakkale Belediyesi Yat Limanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yat Limanı Düzenleme Projesi...

Kordon Boyu Çevre Düzenleme ve Kentsel Tasarım Projesi 2. etap çalışmaları kapsamında, kapasitesi artan mevcut yat limanının daha iyi hizmet vermesi.

Yat Limanı / Sandal Baseni

T.C. Çanakkale Belediyesi Yat Limanı / Sandal Baseni.

Yat Limanı'nda Güvenlik Önemleri Arttırıldı...

Yat Limanı na gelen tekne ve yatların güvenli bir şekilde limana yanaşmaları ve konaklamaları için Çanakkale Belediyesi tarafından bir dizi.

Çanakkale Belediyesi Yat Limanı

Çanakkale Zaferi nin 100. yılı kutlamalarına katılmak için ile Bilgin Yorulmaz, Sabah saatlerinde Çanakkale Belediyesi Yat Limanı na ulaştı.

Çanakkale Belediyesi Yat Limanı

Çanakkale Belediye Meclisinde yer tartışmaları nedeniyle gündeme alınmayan yat limanı projesi Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası nın.

Çanakkale Yat Limanı'na Onay Çıktı

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çanakkale Belediyesi yetkilileri, mecliste kabul edilen 2007 yılı gelir tarifesine göre yat limanına bağlanan sandallarla.

Çanakkale Yat Limanı

Gökhan Yat Limanı na Son Noktayı Koydu Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan son günlerde gündemde oldukça fazla yer alan Yat.

Gökhan Yat Limanına Son Noktayı Koydu

Toplantıya katılarak yat limanı için belirlenen yerin yanlış olduğunu öne süren çevreciler ile Örneğin, Çanakkale Belediyesi nin ve şimdiki Sayın Başkan Ülgür .

Yat Limanı Çed Toplantısı Olumlu Bitmedi

Çanakkale Belediye Meclisi toplantısında tartışmalara konu olan yat limanı için CHP li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan dan referandum önerisi geldi. Gökhan.

Çanakkale Yat Limanı İçin Referandum Önerisi!...

Yine Çanakkale Belediyesi 24.10.2013 tarihinde Mekansal Planlama Genel. Müdürlüğüne gönderdiği Çanakkale Yat Limanı Alternatifleri konulu yazısında.

5. Kasım 2013

Belediye Başkanımız, Yat Limanı projesini olumlu bulduğunu ve Çanakkale ye Yat Limanı için talepte bulunduğunu belirtmiştir. Belediye Başkanımızın seçim.

Çanakkale Ticaret Ve Sanayi Odası

Çanakkale Yat Limanı projesinin proje çalışmaları Çanakkale Ticaret ve Sanayi ÇTSO, Çanakkale Valiliği, Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Belediyesi,.

Yat Limanı Projesi Eleştirilerine Çtso Cevabı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası nın ÇTSO yat limanı projesi kent gündemini uzun süredir meşgul etmeye devam ediyor. Son olarak Çanakkale Belediye.

Yat Limanı İçin Referandum Önerisi

Çanakkale de, saatteki hızı 110 kilometreye ulaşan poyraz fırtınası, yat Limanı nda Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, yat Limanı projesinin.

Yat Limanıimiz/denizhaber

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI BASIN AÇIKLAMASI Belediye Başkanı tarafından Yat Limanı Projesinin Belediye Meclisinde oylamaya sunulmayacağının ÇANAKKALE YAT LİMANI PROJESİ ÇANAKKALE NİN PROJESİDİR.

Çanakkale Ticaret Ve Sanayi Odası Basın Açıklaması

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülend Engin ve yönetim kurulu üyeleri, Yat Limanı Projesi hakkında Çanakkale Belediye.

Çanakkale Garipliğini Ortadan Kaldıracak Tek Proje Yat Limanı Hava

Belediye başkanımız projeyi olumlu bulduğunu ve Çanakkale ye Yat Limanı için talepte bulunduğunu belirtmiştir açıklamasını yaptı. Turizm kenti olmak isteyen.

Çanakkale'nin 'turizm Umudu' Yat Limanında Sıra İhaleye Geldi

3 Çanakkale Belediye Meclisinde yer tartışmaları nedeniyle gündeme alınmayan yat limanı projesi Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası nın.

Çanakkale Yat Limanı'na Onay Çıktı

Çanakkale Belediyesi tarafından yürütülen rutin teknik çalışmalar kapsamında Yat Limanı na gelen tekne ve yatların güvenli bir şekilde limana yanaşmaları ve.

Kent Yaşamından

Çanakkale de Yat Limanı na gelen tekne ve yatların güvenli bir şekilde limana yanaşmaları ve konaklamaları için Belediye tarafından bir dizi.

Yat Limanı'nda Güvenlik Önemleri Arttırıldı

Çanakkale de Yat Limanı na gelen tekne ve yatların güvenli bir şekilde limana yanaşmaları ve konaklamaları için Belediye tarafından bir dizi.

Yat Limanı'nda Güvenlik Önemleri Arttırıldı

ÇANAKKALE - Yat Limanı na gelen tekne ve yatların güvenli bir şekilde limana yanaşmaları ve konaklamaları için Çanakkale Belediyesi.

Yat Limanı'nda Güvenlik Önemleri Arttırıldı

Son olarak Çanakkale Belediye Meclisi toplantısında tartışmalara konu olan yat limanı için CHP li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan dan.

Yat Limanı İçin Referandum Önerisi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ÇTSO Çanakkale ye yat limanı yapılmasını istiyor, Çanakkale Belediyesi ise bin dereden su getirip, buna.

Komşulara Var Çanakkale'ye Yat Limanı Yok Comuhaber.com

Hicri NALBANT; Elimize bir davetiye geçmiştir yat limanı paneli ile ilgili. Hicri NALBANT; Çanakkale Belediyesi de şuanda yat limanının oraya.

T U T A N A K

2 Çanakkale ye yat limanı yapımı ile ilgili tartışmalar sürüyor. gösteren Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi, Çanakkale Belediyesi, Hüseyin Akif.

Çanakkale'ye Yat Limanı İçin İmza Toplanıyor

Çanakkale Belediyesi nden yapılan açıklamada, kente gelen yerli ile yabancı konukların sağlıklı bir şekilde limana yanaşmaları ve.

Çanakkale Haber Yat Limanına Yeni Güvenlik Önemleri

BAŞKANDAN VERYANSIN. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Yat Limanı konusu ve Ak Partili Vekillerin iddialarını yanıtladı. Uzun süredir Çanakkale gündemini.

Başkandan Veryansın

5 Çanakkale de hafta sonu etkili olan şiddetli lodos fırtınası nedeniyle Çanakkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Yat Limanı.

1