Cuma03.05.2024

Çanakçı ilçesi

Çanakçı ilçesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

T.c. Çanakçı Kaymakamlığı

İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü middot; İlçe Jandarma Komutanlığı middot; İlçe Tapu Müdürlüğü middot; Mahalli İdareler middot; Çanakçı 2013 Tüm Hakları T.C. Çanakçı Kaymakamlığına aittir.

Çanakçı Haberleri

Güncel Çanakçı haberleri, son dakika Çanakçı haber ve gelişmeleri. Şafak Yayla nın cenazesi, memleketi Giresun un Çanakçı İlçesi ne bağlı Karabörk.

[Yerelnet] Çanakçı İlçesi Köy Muhtarları

Çanakçı İlçesi Köyleri Coğrafi Bilgileri. Köy Adı, İl Merkezine Uzaklık, İlçe Merkezine Uzaklık, Rakım, Enlem, Boylam. AKKÖY. 86 km. 8 km. 600 m. 40.8948593.

Çanakçı

Yaralı Kızıl Şahin e Köylüler Sahip ÇıktıGiresun un Çanakçı ilçesine bağlı Karabörk Köyünde avcılar tarafından kanadından vurulduğu tahmin edilen Kızıl.

Giresun Giresun Gıresun İline Bağlı Çanakçı İlçesi Haberleri Haber

Giresun giresun GIRESUN iline bağlı Çanakçı ilçesi ile ilgili en yeni güncel haberler, son dakika haberleri. Giresun Çanakçı.

Giresun Çanakçi Yeşilköy

Giresun Çanakçi Yeşilköy. 458 beğenme. Giresun ili Çanakçı ilçesi Yeşilköy köyü sevenlerinin buluşmu noktası..

Çanakçı.gen.tr

Çanakçı ilçesi Resmi Haber sitesi. Haber Arşivi. SIRADAN DEĞİL SILADAN HABER 0530 237 47 47 facebook/canakci.gen.tr twitter/canakcigentr.

Çanakçı

Başlığın diğer anlamları için Çanakçı anlam ayrımı sayfasına bakınız. Koordinatlar: 40°54′N, 39°0′E Çanakçı, Giresun ilinin bir ilçesidir. Giresun ilinin İç.

Giresun

Müdürlüğe bağlı kurumlar ve personeli hakkında tanıtıcı bilgiler ile duyurular, mevzuat ve iletişim detayları bulunuyor.

1