Cuma17.05.2024

Çamlıyayla

Çamlıyayla haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

T.c. Çamlıyayla Belediyesi

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı; yakın tarihin bir dönemine damgasını vuran Alparslan Türkeş in 4 Nisan 1997 de aramızdan ayrılışının 18.

Çamlıyayla

İlçe ve bağlı beldelerin tanıtımı, duyurular, fotoğraf galerisi, teşkilat yapısı ile iletişim bilgileri yer alıyor.

Çamlıyayla Kaymakamlığı

Çamlıyayla, Mersin ilinin Toroslardaki bir ilçesidir. Halk arasındaki diğer bir adı Namrun dur. Merkez nüfusu kışın 5-6 bin, yazın ise 70-80 bin arasında değişir.

Çamlıyayla

Güncel Çamlıyayla haberleri, son dakika Çamlıyayla haber ve gelişmeleri. Çamlıyayla hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Çamlıyaylaspor. Mersin .

Çamlıyayla Haberleri

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MERSİN - ÇAMLIYAYLA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Yıldönümü Çamlıyayla da; yapılan. 19.03.2015 16:25 middot; İlçe Milli.

Mersin

Ak parti Çamlıyayla İlçe Gençlik kolları kongremizi gerçekleştirdik Ak Parti Çamlıyayla ilçe teşkilat binamızda yaptığımız kongremize il gençlik kolları başkanı.

Akparti Çamlıyayla

İl ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | MERSİN - ÇAMLIYAYLA. Yükseklik: 1115 m. Boylam: 34° 36 D. Enlem: 37° 10 K. Gün Batımı: 19:14. Gün Doğumu:.

Çamlıyayla

Çamlıyayla Weather. Oturum aç , °C. Türkiye Hava Durumu middot; Çamlıyayla, TR. Hava Durumu Çamlıyayla İçin Hava Durumu Haritası - Yakın Yerler. N.

Çamlıyayla İçin Hava Durumu

Çamlıyayla Belediye Başkanı Sn. İsmail Tepebağlı ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı ile birlikte Çamlıyayla Ülkü Ocakları eşliğinde Çamlıyayla Fakılar.

1