Çarşamba01.05.2024

Calbuco Yanardağı

Calbuco Yanardağı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Calbuco Yanardağı

Şili nin güneyindeki Calbuco yanardağı, 43 yıl aradan sonra faaliyete geçti. Gökyüzünü kaplayan 20 kilometrelik kül ve toz bulutu kameralara.

Şili'deki Calbuco Volkanı 43 Yıl Sonra Böyle Patladı

16 Şili nin güneyindeki Calbuco yanardağı, 43 yıl aradan sonra faaliyete geçti. Gökyüzünü kaplayan 20 kilometrelik kül ve toz bulutu kameralara.

Calbuco Yanardağı Faaliyete Geçti

14 Şili nin güneyindeki Calbuco yanardağı 40 yıl sonra faaliyete geçti.

Calbuco Yanardağı

18 dak. önce Şili de faaliyete geçen Calbuco Yanardağı nın küllerinin, Arjantin in Bariloche yerleşim merkezine ulaşması üzerine eğitime ara verildi, uçuşlar.

Şili'de Calbuco Yanardağı'nın Faaliyete Geçmesi

14 Calbuco Yanardağı Uykusundan Uyandı Şili de 40 yıllık uykusundan uyanan Calbuco yanardağı faaliyete geçti. Euronews, 23 Nisan 2015.

Calbuco Yanardağı Uykusundan Uyandı

7 Güney Amerika kıtasında bulunan Şili de yer alan Calbuco Yanardağ ının 1972 yılından bu yana 43 yıl sonra faaliyete geçtiği bildirildi.

Calbuco Yanardağı Faaliyete Geçti

. yanardağı patladı: Bin 500 kişi tahliye edildi. TV. soL KADRAJ FOTOGALERİ ANASAYFA. Şili de Calbuco yanardağı patladı: Bin 500 kişi tahliye edildi.   .

Şili'de Calbuco Yanardağı Patladı Bin 500 Kişi Tahliye Edildi

Şili nin güneyindeki Calbuco volkanı 42 yıl sonra ilk defa tekrar patlıyor. Atmosfere çok büyük dumanlar bırakarak patlayan volkan, 38 km çapındaki alanı komple.

Şili'deki Calbuco Yanardağının Etkileyici Patlama Görüntüleri

14 Yanardağının faaliyete geçmesi nedeniyle bin 500 kişi tahliye edildi. SANTIAGO AA - Şili nin güneyindeki Calbuco yanardağı 40 yıl sonra.

Şili'de Calbuco Yanardağı patladı

ASAYİŞ

3296 Gün 1 Saat 5 dk. önce yayınlandı

1