Perşembe02.05.2024

Büşra Yakınoğlu

Büşra Yakınoğlu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Büşra Yakınoğlu

Elazığ ın Ağın İlçe Kaymakamı Fatih Yakınoğlu nun Öğretmen Abdullah Lüftü İlkokulu nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan eşi Büşra.

Büşra Yakınoğlu Haberleri

4 Elazığ ın Ağın İlçe Kaymakamı Fatih Yakınoğlu nun Öğretmen Abdullah Lüftü İlkokulu nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan eşi Büşra.

Kaymakam Öğrenci Döven Öğretmen Eşine Soruşturma Başlattı

7 Elazığ ın Ağın İlçesi Kaymakamı Fatih Yakınoğlu nun Öğretmen Abdullah Lüftü İlkokulu nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan eşi Büşra.

Öğretmen Abdullah Lütfü İlkokulu

Sınıf Öğretmeni. Seda KANTAŞ. Sınıf Öğretmeni. Subhan ÖTER. Sınıf Öğretmeni. Fatma SERTTAŞ. Sınıf Öğretmeni. Büşra YAKINOĞLU. Okul Öncesİ Öğretmeni.

Büşra Yakınoğlu Haberleri

5 Kaymakam Eşi Öğretmeni Büşra Yakınoğlu Hakkında Dayak SoruşturmasıElazığ ın Ağın İlçe Kaymakamı Fatih Yakınoğlu nun Öğretmen.

Büşra Yakınoğlu

büşra yakınoğlu hakkında en son ve en doğru haberler Mynet haber farkı ile bu sayfada. büşra yakınoğlu Haberleri için tıklayınız.

Büşra Yakınoğlu

MEHMET FATİH YAKINOĞLU. AĞIN KAYMAKAMI. 1982 yılında Sınıf Öğretmeni Büşra Hanım ile evli ve bir çocuk babasıdır. Ağın Kaymakamlığı Web Sitesi.

Ağın Kaymakamlığı

Kaymakam Fatih Yakınoğlu, öğretmen olan eşi hakkında, öğrencisini dövdüğü gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Büşra Yakınoğlu – Sözcü Gazetesi

5 Sınıf Öğretmenieşi Büşra Yakınoğlu Haberleri. ÖĞRENCİLERİNİ DÖVEN EŞİNİ KAYMAKAM BÖYLE SAVUNDUKaymakam eşini savunurken.

1