Pazartesi29.04.2024

Bursa Otobanı

Bursa Otobanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Bursa Otobanı

Bursa Otobanı nda yaşanan heyelan sebebiyle yolun bir şeridi trafiğe kapatıldı. Alınan bilgiye göre, İstanbul Ankara İzmir çevre yolunun Ankara.

Bursa Otobanı

Yap İşlet Devret yöntemiyle yapılmakta olan ve dünyanın sayılı büyük altyapı projelerinden olan Gebze – Orhangazi – İzmir Otoyolu İzmit Körfez Köprüsü ..

Otoyol A.ş.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi güzergahındaki kiralık emlak fiyatları geçen yıla göre yüzde 65 arttı. Bu yılın ilk iki ayında geçen yılın aynı dönemine göre.

İstanbul Bursa Otoban Güzergahı

http://wowturkey/tr32/Ozcan_otoyolt.gif İstanbul - İzmir Otobanı kapsamında yer alan Bursa Çevre Yolu nun bir bölümü trafiğe açılmış. Herhangi bir.

Istanbul Izmir Otoyolu Projesi

4 İstanbul ve İzmir arasında ulaşımın süresi 3,5 saate düşürecek İstanbul-Bursa- İzmir İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil Otoyolu.

İstanbul

Bursa Valisi Karaloğlu, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi çalışmalarında herhangi bir aksama olmadığını, hatta çalışmaların planlananın.

İstanbul

BURSA ÇEVRE OTOYOLU İNŞAATI Yalova Ayrımı-Turanköy Köprülü Kavşağı Kesimi

Bursa Çevre Otoyolu İnşaatı

Bursa Otoyol Platformu, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu nun Bursa güzergahının daha fazla kar amacıyla kuzeyden alternatif bir güzergahtan.

Bursa Otobanı heyelan nedeniyle çöktü

ASAYİŞ

3234 Gün 19 Saat 58 dk. önce yayınlandı

1