Salı30.04.2024

Bursa İnşaat Fuarı

Bursa İnşaat Fuarı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Bursa İnsaat Fuarı 2015

Neden Ziyaret Etmelisiniz? İnşaat sektörünün son trendlerini, gelişmeleri ve tüketiciye sundukları yenilikleri bir arada bulabilmek. Teknolojinin gücünü ve.

Bursa İnşaat Fuarı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası BTSO, körfez ülkelerinden gelen İMSİAD destekleriyle gerçekleştirdiği Bursa İnşaat Fuarı nın gala yemeği.

Bursa Fuarları

BURSA İNŞAAT 2015. 13. Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı.

2015 Yılı Tüm Fuar Listesi

BURSA İNŞAAT 2015. 13. Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı.

Bursa İnşaat Fuarı'na Körfez Ülkelerinden Yoğun İlgi

Bursa İnşaat Fuarı, yerli ve yabancı birçok yatırımcıyı ağırlıyor. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Suudi arabistan prenslerinden.

Bursa İnşaat 2015 Fuarı Kapılarını Açtı

2 Bursa İnşaat 2015 Fuarı, TÜYAP Fuar Alanı nda kapılarını Bursalılara açtı. Guiness Rekorlar Kitabı na başvurusu yapılan 6 metrelik dev koltuk,.

Bursa İnşaat Fuarı Gala Gecesi Btso'da Gerçekleştirildi Bursa Haber

44 dak. önce Bursa İnşaat Fuarı Gala Gecesi BTSO da Gerçekleştirildi Bursa haberi ve tüm yerel haberler için Hürriyet Yerel Haberler e tıkla!

Bir Önceki Yapı İnşaat Fuarı Bursa İnşaat 2015

13. Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı - Dünya Sektörel fuarlar takvimi, otel.

Bursa Inşaat

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen Bursa Inşaat Fuarı Yapı Malzemeleri, Teknolojileri ve İş Makineleri sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve.

Bursa İnşaat Fuarı Kapılarını Açıyor Haberi Dünya'da

3 Bursa İnşaat Fuarı kapılarını açıyor haberi ve diğer kategorilerden en güncel en son haberler size doğru haber i ulaştırmak için Dünya da.

Kaya tuzundan gece lambası nasıl yapılır?

GENEL

3305 Gün 15 Saat 9 dk. önce yayınlandı

1