Pazartesi13.05.2024

Burak Kılanç

Burak Kılanç haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Burak Kılanç Burakkilanc

Burak KILANÇ, İkiz Babası, Nişantaşı Ünv. İcra Kur. Üyesi, Üniversite Tercih Merkezi Direktörü,DoğruTercih Proj. Yaratıcısı, İELEV Yön Kur. Üyesi, Eğitim Yazarı.

Burak Kılanç

bu zamana kadar tanıdığım rehberlik hocalarını, hatta öss uzmanlarını sorgulamama sebep olan insan. dahası, sorgulama sonucunda ulan siz de rehberlik.

Burak Kılanç

Nişantaşı Üniversitesi İcra Kurulu Üyesi ve Üniversite Tercih Merkezi Direktörü Burak Kılanç, çıkan istatistiklerin YGS sonrasında adaylardan.

Burak Kılanç

Burak Kılanç adlı kullanıcının Türkiye LinkedIn deki profesyonel profilini görüntüleyin. LinkedIn, Burak Kılanç gibi profesyonellere, tavsiye edilen iş adayları,.

Burak Kılanç

Burak Kılanç. 1970 Ankara doğumlu, Nilüfer ile Yılmaz dan olma, Ruken in eşi, Bahar Deren ve Yılmaz Kemal in babasıdır. 1981 – İstanbul, Laleli, Koca Ragıp.

2015 Üniversite Tercih Merkezi

İstanbul Erkek Lisesi nin ardından, Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü nde lisans eğitimini tamamlamıştır. Üç ayrı konuda yüksek lisans derecesi.

Burak Kılanç

Üniversite Tercih Fuarı : Üniversite adayı tüm arkadaşlarımızın bilinçli tercihler yapıp güzel yerlere gelebilmeleri için ücretsiz Yaynet Tercih Robotu android.

Kültür Üniversitesi Burak Kılanç

Burak Kılanç yazıları dahil, Türk medyasında çıkan tüm köşe yazıları, 7 x 24 takip edilip, tek bir adresten topluca yayınlanıyor.

Burak Kılanç

Burak Kılanç is on Facebook. Join Facebook to connect with Burak Kılanç and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the. ..

Burak Kılanç

burak kılanç, istanbul Kültür Üniversitesi ArGe merkez yöneticisin öğrenim görevlisidir kendisi. ayrıca doğrutercih sitesinin kurucularından.

Burak Kılanç

3 YGS deki Türkçe, Matematik ve Sosyal Bilimler testlerinin geçen yıllara kıyasla daha zor olduğunu belirten Burak Kılanç, adaylara sınav.

Burak Kılanç'ın Akıllı Tercih Süzgeci

Tercih döneminde Burak Kılanç tan üniversite adaylarına tavsiyeler.

Burak Kılanç'tan Notlar

BURAK KILANÇ burak.kilancaksam.tr. Bilgisayarların günlük yaşamımızda yeri artarken, bilişim denince ilk akla gelen meslek olan.

İsmi Havalı Ama Tercih Eden Yok

Burak Kılanç - Kitap. Burak Kılanç. Burak Kılanç: Ürünleri aşağıdadır. yeniden eskiye, başlığa, en çok satandan az satana, ürün fiyatına, en çok ziyaret edilene.

Burak Kılanç

burak kilanc haberleri, güncel burak kilanc haber ve fotoğrafları ile en yeni burak kilanc gelişmeleri burada.burak kilanc hakkında en son ve en doğru haberler.

Akıllı Tercih Sistemi

Burak Kılanç tüm köşe yazıları günlük güncellenen bu sitede.

Burak Kılanç Köşe Yazıları

657 Devlet Memuru Kanunu nda değişiklik yapılacak

Üniversite taban puanları ve sıralamaları düşecek mi?

EĞİTİM

3342 Gün 22 Saat 6 dk. önce yayınlandı

1