Cuma03.05.2024

Bozyazı

Bozyazı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Anasayfa

Anasayfa | :: Bozyazı Belediyesi - Mersin :: İnteraktif Web.

Bozyazı

Bozyazı, Türkiye nin güney ucunda Torosların eteğine kurulmuş küçük ve tipik bir Akdeniz ilçesidir. Bozyazı, kalabalık şehirlere ve tatil merkezlerine uzak.

Bozyazı

Mustafa Erkayıran,Şerife İlkıdır,bozyazı,anamur,mersin,muz,akdeniz,nagidos KABUL EDİLDİ middot; ANAMUR ve BOZYAZI İLÇELERİ VERGİ PLAKET TÖRENİ.

Bozyazı Kaymakamlığı

Güncel Bozyazı haberleri, son dakika Bozyazı haber ve gelişmeleri. Bozyazı hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Bozyazıspor. Sulama Kanalına Düşen.

Bozyazı Haberleri

bozyazı haber Bozyazı Toplum Sağlığı MerkeziBozyazı Komşu Mağazası önünde Dünya Sağlık Haftası nedeniyle stant kuruldu. Bozyazı Toplum Sağlığı Merkezi.

Bozyazı Ajans

Ölen gencin organları bağışlandı. Bozyazı Müftülüğü Kermes Açtı. Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yılı Törenle Kutlandı. Bozyazı da Denize Kaçak Dolgu İddiası.

Bozyazı Gazetesi

Dürüst kimliği ile her zaman ön planda olan Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı çalışmaları ile de parmak ısırtıyor. Bozyazı ve Anamur a Ehl-i Beyt Güneşi.

Bozyazı Haber

Muhterem Mersinliler ve çok kıymetli meslektaşlarım,sağlık çalışanları;. Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerle yeni bir yıla.

Tc. Sağlık Bakanlığı Bozyazi Devlet Hastanesi

Mersin İl Öğrenci Meclisi Başkanlığına Bozyazı dan Dolunay Tandoğan Yeniden Seçildi middot; Mersin Tanıtım Günlerinde Bozyazı Muz Lifi Damgası middot; Ödül Yönergesi.

Mersin Silifke'de orman yangını

ASAYİŞ

3118 Gün 17 Saat 6 dk. önce yayınlandı

Mersin'de orman yangını tatbikatı

GENEL

3244 Gün 14 Saat 4 dk. önce yayınlandı

1