Cuma17.05.2024

Bozdağ yaylası

Bozdağ yaylası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Bozdağ Yaylası

Birgi nin 22 kilometre kuzeyinde yer alan Bozdağ 1150 metre rakımda kurulmuş bir yayla kasabasıdır. Adını Batı Anadolu nun en yüksek dağları olan Bozdağlar.

Bozdağlar

Rakımı ortalama 700 metredir. Kiraz tarımı yoğun yapılır. Artık bozdağların geniş yaylaları bu bölgededir. Sırasıyla Ovacık yaylası ve Gencer Yaylası na geçilir.

Bozdağ Yaylası

Bozdağ ın eteklerinde yer alan Gölcük, yaz aylarında serin havasıyla özellikle yakın Tire, Salihli gibi yörelerde yaşayanlar tarafından yayla olarak kullanılıyor.

Gölcük Yaylası...

İlkçağ da Tmolos ismi ile anılan bu sıradağların İzmir sınırları içinde kalan ve yayladaki Bozdağ Kasabası nın hemen sırtında yükselen en.

Bozdağ Yaylalarında Bir Gün

Sardeis i Hypaipa ya bağlayan ve Subatan Yaylası üzerinden Küçük. Subatan Yaylası nı arkamızda bırakıp, Bozdağ ın kıvrımlarını birer birer.

Dağa Kaçtım Bozdağ Üzerinden Artemis Yolculukları

Bozdağ Subatan Yaylası. 1 like · 105 were here. Local Business.

Bozdağ Subatan Yaylası

TİRE-ÖDEMİŞ-BİRGİ-GÖLCÜK YAYLASI-KIRK OLUKLAR-BOZDAĞ. JoinSaveInvite. Public · Hosted by Emrez Mh Muhtar Ramazan ARSLANALP. Guests.

Bozdağ Gölcük Yaylası

Geçmişten günümüze Ege deki yaylacılık faaliyetlerinin merkezi olan Bozdağlar üzerindeki yaylaların en büyüğü Gölcük Yaylası dır. Yayla, içinde bulunan.

Bozdağ

İZMİR ÖDEMİŞ - BOZDAĞ / GÖLCÜK RESİMLERİ Bozdağ Poslu Mestan Efe Anıtı Aydın oğlu Mehmet Bey yazları Bozdağ yaylasına çıktığı gibi, Osmanlı.

Ödemiş Bozdağ Ve Gölcük

Ödemiş e 16 km uzaklıkta, doğa ile iç içe ve yayla turizmin gözdesi Gölcük te eşsiz bir Göl Bozdağ dağlarının alt kolu olan tepeler ortasında kalmış, zamanla .

Gölcük Göl Pansiyon

Gölcük Yaylası: Gölcük ün rengine renk, güzelliğine güzellik katan yeşilin Kayak: Gölcük – Ödemiş tatiliniz kış aylarına denk geliyorsa Bozdağ Kayak.

Gölcük Otelleri

6 İzmir in Ödemiş ilçesi Gölcük ve Bozdağ yaylası, dün geceden itibaren yoğun kar yağışı altında kalırken, yağış bugün de devam etti. Gölcük.

İn Ödemiş İlçesi Gölcük Ve Bozdağ Yayla..

Subatan Yaylası nı arkamızda bırakıp, Bozdağ ın kıvrımlarını birer birer dönerek eski Hypaipa, sonraki Dabbey ve en yeni ismiyle Günlüce.

Dağa Kaçtım ~~ Bozdağ Üzerinden Artemis Yolculukları 2

Kosukavak.tr sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları Koşukavak Turizm e aittir. Basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz.

Bozdag Yayla Pansıyon

Ödemiş in Bozdağ yaylasında 2014 yayla patatesi sezonu açıldı.

Bozdağ'da Yayla Patatesi Sezonu Açıldı

Pazar gününü fırsat bilen hafta sonu tatilcileri Ödemiş in Gölcük ve Bozdağ yaylalarına akın etti. Geçtiğimiz hafta içi yoğun kar yağışı ile renklenen Gölcük ve .

Bozdağ Yaylası Haber Bozdağ Yaylası Haberleri

Ekinoksta SAF DOKUNUŞ 22-23 Eylül –Subatan Yaylası- Bozdağ İzmir. Bu özel çalışmada Saf Dokunuş titreşimi ve oluşturduğu farkındalık gerçek doğal.

Ekinoksta Saf Dokunuş 22

BOZDAG YAYLA PANSIYON. Buradasınız: Krizantemtur Ana Sayfa » İzmir BOZDAG YAYLA PANSIYON. İzmir - Ödemiş/. Adres: BOZDAG-ODEMIS-IZMIR.

Bozdag Yayla Pansıyon

Heraklesturizm Ana Sayfa » İzmir » Ödemiş » BOZDAG YAYLA PANSIYON. İzmir - Ödemiş | |. Konsept : Yer : İzmir - Ödemiş. Ulaşım : Otobüs ile ulaşım.

Bozdag Yayla Pansıyon

Buradasınız: Hitittour Ana Sayfa » İzmir » Ödemiş » BOZDAG YAYLA PANSIYON. BOZDAG YAYLA PANSIYON. İzmir - Ödemiş/. Adres: BOZDAG- ODEMIS-.

Bozdag Yayla Pansıyon

BOZDAG YAYLA PANSIYON. İzmir - Ödemiş. HIZLI ARA. BOZDAG YAYLA PANSIYON. Giriş Tarihi. Çıkış Tarihi 1 Gece. 1 Gece, 2 Gece, 3 Gece, 4 Gece, 5 Gece.

Bozdag Yayla Pansıyon

BOZDAG YAYLA PANSIYON. Facebook da paylaşın Facebook ta Paylaş. Twitter da paylaşın Twitter da Paylaş. BOZDAG YAYLA PANSIYON. İzmir - Ödemiş |.

Bozdag Yayla Pansıyon

Buradasınız: Shifttravel Ana Sayfa » İzmir » Ödemiş » BOZDAG YAYLA PANSIYON. BOZDAG YAYLA PANSIYON. İzmir - Ödemiş/. Adres: BOZDAG- ODEMIS-.

Bozdag Yayla Pansıyon

Gölcük Prenses Otel. İletişim. ADRES: Gölcük yaylası no:16 Ödemiş / İzmir / TÜRKİYE. TEL: +90 232 558 11 15- FAX: +90 232 558 12 18. CEP: +90 507 240 32.

Gölcük Prenses Otel Gölcük Bozdağ

Ödemiş İlçesi nde bulunan Bozdağ Yaylası, 1150 metrelik yüksekliktedir. Bozdağ ın en yüksek noktası ise 2157 metredir. Yayla bütünüyle asırlık çınar ağaçları,.

İzmir'e Nisan ayında kar yağdı

GENEL

3326 Gün 0 Saat 8 dk. önce yayınlandı

1