Salı07.05.2024

Bolu Dağı Tüneli

Bolu Dağı Tüneli haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Bolu Dağı Tüneli

Kaza saat 04.15 sıralarında, TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli mevkiinde meydana geldi. Niğde den İstanbul a gittiği belirtilen 68 DK 464 plakalı.

Bolu Dağı Tüneli14030 Elmalık/bolu Merkez/bolu

Bolu Dağı Geçişi Projesi için 1990 yılında ihaleye çıkılıp, ihaleyi İtalyan Astaldi firması yüklenmiştir. Bolu Dağı Geçişi Projesi içinde yer alan Bolu Dağı Tünelinde .

Bolu Dağı Tüneli

bolu dağı nın 1.5 km kuzeyindeki tepelerin altından geçen istanbul - ankara otoyolunun tamamlanmakta olan son etabıdır. tünelin yapımı bittiğinde ankara ya .

Bolu Dağı Tüneli

6 Kaza saat 04.15 sıralarında, TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan bir yolcu otobüsü.

Bolu Dağı Tüneli

BOLU - İlk kazmanın 1993 yılında vurulduğu Bolu Dağı Tüneli nde İstanbul- Ankara istikameti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İtalya Başbakanı Romano.

Bolu Tüneli 14 Yıl Sonra Açıldı

Bolu-Dagi-Tuneli Haberleri, Güncel Haber, Fotoğraf ve Videoları, En Yeni, Son Dakika Bolu-Dagi-Tuneli Gelişmeleri HÜRRİYET te!

Hd İzin Yolu 2009 Bolu Dağı Tüneli

TÜNELLER VE VİYADÜKLER. Gümüşova-Gerede otoyolunun 30. kilometresindeki Kaynaşlı da başlayan Bolu Dağı geçişi, doğu yönünde Asarsuyu Vadisi.

Bolu

Bolu Dağı Tüneli Nerede Merkez ilçesi ve Bolu ilinde yer alır, Bolu Dağı Tüneli haritası ve yakın yerlere mesafeleri haritada gösterilmektedir.

Bolu Dağı TEM'de otobüs kazası: 6 ölü, 35 yaralı

ASAYİŞ

3218 Gün 19 Saat 39 dk. önce yayınlandı

1