Pazartesi06.05.2024

Boğaziçi Köprüsü'nün ışıkları

Boğaziçi Köprüsü'nün ışıkları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Boğaziçi Köprüsü'nün Işıkları

Etkinlik kapsamında Beşiktaş Ortaköy de buluşan doğa dostları, Boğaziçi Köprüsü nün ışıklarının kapanışına 10 saniye kala geri sayıma.

Boğaziçi Köprüsü'nün Işıkları 1 Saatliğine Kapatıldı

15 Etkinlik kapsamında Beşiktaş Ortaköy de buluşan doğa dostları, Boğaziçi Köprüsü nün ışıklarının kapanışına 10 saniye kala geri sayıma.

Boğaziçi Köprüsü'nün Işıkları

Boğaziçi Köprüsü nü kırmızısyla, lilasıyla, moruyla, pembesiyle ve daha onlarca rengiyle ışıklandırılmış halini hiç çekmedim. Köprünün böyle palyoçalar gibi.

Boğaziçi Köprüsü'nün Meş'um Işıkları Ve Terbiye Edilmemiş Gözler

istanbul trafiği çeken insanların elma şekeri ile kandırılmasıdır. ayrıca ben her geçişimde 3,2 ytl indirimli bayılıyorum o köprüye, istemiyorum ışık börtü böcük .

Boğaziçi Köprüsü'nün Işıklandırılması

Boğaziçi Köprüsü nün Işıkları, Dünya Saati İçin Kapatıldı.

Boğaziçi Köprüsü'nün Işıkları 'dünya...

Warning: this comments plugin is operating in compatibility mode, but has no posts yet. Consider specifying an explicit href as suggested in the comments.

Boğaziçi Köprüsü'nün Işıkları Kapandı

14 İstanbul Boğaziçi Köprüsü nün ışıkları, iklim değişikliğine ve çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla 1 saatliğine kapatıldı. WWW-F Türkiye.

Boğaziçi Köprüsü'nün Işıkları 1 Saatliğine Kapatıldı

5 Etkinlik kapsamında Beşiktaş Ortaköy de buluşan doğa dostları, Boğaziçi Köprüsü nün ışıklarının kapanışına 10 saniye kala geri sayıma.

Boğaziçi Köprüsü'nün Işıkları 1 Saat Kapatıldı Haberi Haberleri

Boğaziçi Köprüsü nün ışıkları 1 saatliğine kapatıldı. SABAH - WWW-F Türkiye Doğal Hayatı Koruma Vakfı tarafından 9 yıldır düzenlenen Dünya Saati etkinliği.

Boğaziçi Köprüsü'nün Işıkları 1 Saatliğine Kapatıldı Haber Haberi

15 İSTANBUL CİHAN- İstanbul Boğaziçi Köprüsü nün ışıkları, iklim değişikliğine ve çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla 1 saatliğine.

Boğaziçi Köprüsü'nün Işıkları 1 Saatliğine Kapatıldı

Kampanya kapsamında ışıklarını bir saatliğine söndüren Empire State Binası, Tapei Boğaziçi Köprüsü nün dekoratif amaçlı ışıkları saat 20.30 da söndürüldü.

Dünya 1 Saat Karardı

İstanbul Boğaziçi Köprüsü nün ışıkları, iklim değişikliğine ve çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla 1 saatliğine kapatıldı. WWW-F Türkiye Doğal Hayatı.

Boğaziçi Köprüsü'nün Işıkları 1 Saatliğine Kapatıldı

Boğaziçi Köprüsü nün Işıkları 1 Saatliğine Kapatıldıİstanbul Boğaziçi Köprüsü nün ışıkları, iklim değişikliğine ve çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla 1.

Boğaziçi Köprüsü'nün Işıkları 1 Saatliğine Kapatıldı

15 Etkinlik kapsamında Beşiktaş Ortaköy de buluşan tabiat dostları, Boğaziçi Köprüsü nün ışıklarının kapanışına 10 saniye kala geri sayıma.

Boğaziçi Köprüsü'nün Işıkları 1 Saatliğine Kapatıldı Haberi

15 Doğal Hayatı Koruma Vakfı ekibi ve Dünya Saati etkinliğine destek veren doğa dostları tarafından iklim değişikliğine ve çevre sorunlarına dikkat.

Boğaziçi Köprüsü'nün Işıkları 'dünya Saati' İçin 1 Saatliğine Kapatıldı

14 Etkinlik kapsamında Beşiktaş Ortaköy de buluşan tabiat dostları, Boğaziçi Köprüsü nün ışıklarının kapanışına 10 saniye kala arka sayıma.

Boğaziçi Köprüsü'nün Işıkları 'dünya Saati' İçin 1 Saatliğine Kapatıldı

Boğaziçi Köprüsü nün yapımına 1970 yılında başlandı ve 29 Ekim 1973 adet led ışık modülü ve 7000 metrenin üzerinde kablo sabitlenmiştir.

Boğaziçi Köprüsü'nün Tarihçesi Nedir?

İstanbul da Dünya Saati uygulaması kapsamında, Boğaziçi Köprüsü Dolmabahçe Sarayı, Dolmabahçe Saat Kulesi ve Kız Kulesi nin ışıkları.

Boğaziçi Köprüsü'nün Işıkları Söndürüldü

İhlas Son Dakikai mi aramıştınız? İstanbul Boğaziçi Köprüsü nün ışıkları 1 saat kapandı haberi için hemen tıklayın! -

Boğaziçi köprüsü ışıklandırma sistemi 1 saat kapatıldı

GENEL

3325 Gün 20 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1