Pazar19.05.2024

Beyoğlu Belediyesi Sergi Sarayı

Beyoğlu Belediyesi Sergi Sarayı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi

ANA SAYFA, SANAT GALERİLERİMİZ, SERGİLER, GALERİLER AJANDASI Beyoğlu Belediyesi ,21 Şubat 27 Mart 2015 tarihleri arasında En Güzel 99 İsim.

Beyoğlu Belediyesi Sergi Sarayı

Yeşilçam Ödülleri nin ikincisi Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı nda, Beyoğlu Belediyesi nin gurur gecesine dönüştü. Ödüller sahiplerini bulurken, Beyoğlu.

Beyoğlu Belediyesi'nin Gurur Gecesinde Yeşilçam Ödülleri

Beyoğlu Belediyesi, insana hizmeti esas alan, insan odaklı bir belediyecilik anlayışıyla, güncel teknolojileri kullanarak açık ve şeffaf hizmet sunmaktadır.

Beyoğlu Belediyesi

Yeşilçam Ödülleri 24 Mart 2008 Pazartesi gecesi Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı nda muhteşem bir törenle sahiplerini bulacak. Türk sinemasında anıtsal bir.

Yeşilçam Ödülleri Töreni

21 Şubat ta başlayıp 2 Mart ta bitmesi planlanan sergi gelen yoğun serginin İstiklal Caddesi ndeki Beyoğlu Belediyesi Sergi Sarayı nda Mart.

'en Güzel Sergi' İkinci Kez Uzatıldı

5 Türkiye nin ilk ve tek Türk İslam Eserleri sanat galerisi Kumbaracı4 ün yeni sergisi yarın Beyoğlu Belediyesi Sergi Sarayı nda açılıyor.

Esma

beyoglu belediyesi haberleri, güncel beyoglu belediyesi haber ve fotoğrafları ile Beyoğlu Belediyesi Haberleri - Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı nda dün.

Beyoğlu Belediyesi

Adresi, : BEYOĞLU BELEDİYESİ SANAT GALERİSİ, İstiklal Cad.. DOLMABAHÇE SANAT GALERİSİ SARAYI, Depo Müze Sergi Salonu, Dolmabahçe Cad.

Sergiler

Tepebaşı, Beyoğlu nda, İstiklal Caddesi ne paralel giden Meşrutiyet Caddesi ile Altıncı Daire-i Belediye nin ilk başkanı Blacque Bey döneminde Tepebaşı nın güney ucuna TÜYAP İstanbul Sergi Sarayı bugün TRT Tepebaşı stüdyoları.

1