Pazartesi20.05.2024

Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği

Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği

Büyük Halk Ozanı Aşık Veysel ölümünün 42 nci yılında Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği.

Aşık Veysel Duyguyla Anıldı

Ocak. Beylikdüzü Belediye Başkanlığı ve Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği iş birliği ile Beylikdüzü Kültür Merkezi nde vefatının.

Zara Kültür Arastirma Grubu

-Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan:. Kuruluşu: -Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği

Beylikdüzü Sivaslılar Derneği . . Kan Verme Kampanyası Düzenlendi

Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen Kan ver Hayat kurtar kampanyası Beylikdüzü Metrobüs meydanında.

Belediyemiz Türk Kızılayı Ve Beylikdüzü...

Belediyemiz, Türk Kızılayı ve Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği işbirliğiyle 8 Kasım Pazar yarın Metrobüs Meydanı nda yapılacak kan.

8

Sarıyer de faaliyet gösteren Sivaslı 2 dernek yıllar sonra nihayet birleşti. Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği bu yıl Sivas Kongresi ni.

'dünya Sivaslılar Günü? Beylikdüzü'nde Kutlandı

Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Halit Tuna Atatürk Anıtı na çelenk koydu. Ardından Beylikdüzü Belediyesi.

Beysivder

İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ. Dernekler. Halit Tuna. http://beysivder/ Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği. Yakuplu.

Dünya Sivaslılar Günü Beylikdüzü

Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından Türkiye Cumhuriyeti.

Sivas Kongresi'nin 95. Yıldönümü Beylikdüzü'nde Kutlandı

Yıldönümü Beylikdüzü nde büyük bir coşkuyla kutlanacak. Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği ile birlikte düzenlenen.

Devamı

İncele, Tebliğ No, İlan Asma Tarihi, İlan İndirme Tarihi, Dernek Kütük No, Dernek Adı. 34-106/080, SİVAS İLİ GÜRÜN İLÇESİ KARADORUK KÖYÜ KÜLTÜR VE BELDESİ AKPINARLILAR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ.

Aşık Veysel Beylikdüzü İlçesinde Anıldı

AŞIK VEYSEL BEYLİKDÜZÜ NDE ANILDI. Beylikdüzü Belediye Başkanlığı ve Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği iş.

Sivas Kongresi'nin 95. Yıldönümü Kutlanacak

Yıldönümü Beylikdüzü nde büyük bir coşkuyla kutlanacak. Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği ile birlikte düzenlenen.

Rumeli Yakasında Bir İlk

Yılı,Beylikdüzü nde anlamlı bir açılışa ve etkinliğe sahne oluyor. ve Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği katkılarıyla.

Alltop

Aydın Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, 112. Belediyesi ve Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen konserle anıldı.

Suşehri . . İş Adamlarından Birliktelik Mesajı

İstanbul´un batı yakasında bir dernek olan Beylikdüzü Sivaslılar Derneği yine bir Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin düzenlemiş.

Aşık Veysel Ölümünün 42. Yılında Konserle Anıldı

1 Büyük Halk Ozanı Aşık Veysel ölümünün 42 nci yılında Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği.

Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi Açılıyor

Aynı günü akşamında ise Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği katkılarıyla Gürpınar Kültür.

Aşık Veysel Ölümünün 42. Yılında Konserle Anıldı

1 Büyük Halk Ozanı Aşık Veysel ölümünün 42 nci yılında Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği.

Haber Aşık Veysel Ölümünün 42. Yılında Konserle Anıldı

Büyük Halk Ozanı Aşık Veysel ölümünün 42 nci yılında Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından.

1