Cumartesi27.04.2024

Beslenme Danışmanı

Beslenme Danışmanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Beslenme Eğitimi Ve Danışmanlığı

Müdürlüğü Beslenme ve Fiziksel Aktiviteler Daire Başkanlığı tarafından Beslenme eğitim ve danışmanlığı yapmak isteyen kişiler için temel bir kaynak.

Kurumsal Beslenme Danışmanlığı

Kurumsal beslenme danışmanlığı Amerika da uzun yıllardır pek çok şirkette kullanılan sağlıklı beslenme eğitim hizmetidir. Türkiye de ilk defa 2003 yılında Dilara.

Beslenme Danışmanlığı

Uzman diyetisyen Didem Kanca Üstay ın beslenme danışmanlığı yaptığı alanlar hakkında detaylı bilgiyi burada bulabilirsiniz.

İdil İmamoğlu Beslenme Danışmanlığı

İdil İmamoğlu Beslenme Danışmanlığı, Ankara. 50.572 beğenme · 1.431 kişi bunun hakkında konuşuyor. Ankara Diyetisyen - Uzman Diyetisyen İdil İmamoğlu |.

Bireysel Beslenme Danışmanlığı

BİREYSEL BESLENME DANIŞMANLIĞI. Dünya Sağlık Örgütü WHO tarafından Sağlık; fiziksel, mental ve ruhsal olarak tam bir iyilik hali olarak.

Simge Beslenme Danışmanlığı Amp; Spor Merkezi

Dyt. Simge Siber YILDIRIM ile ihtiyacınıza uygun olarak diyet, plates, power plate , inbody test ve york test programlarıyla hizmet veren merkez.

Ferin Batman Beslenme Ve Diyet Uzmanıreform Danışmanlık

Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Fitness, Egzersiz Danışmanlığı Sporcu Beslenmesi Hastalıklarda Beslenme Danışmanlığı Diyabet, Metabolik Sendrom, Kalp.

Online Beslenme Danışmanlığı

Bir danışman eşliğinde uygulamaya başladığınızda, istikrar, disiplin ve farkındalık kazanırsınız. Bir Beslenme Danışmanı, hevesinizi kararlılığa dönüştürmenizde.

Online Beslenme Danışmanlığı Hizmetlerimiz

Online diyet uygulamaları sistemimiz; TUTAR LI DİYET BESLENME DANIŞMANLIKamp;YAŞAM KOÇLUĞU nun bir hizmetidir. Sadece VIP paketi İstanbul içi verilen.

Armudu Soymadan Yiyin! Beslenme Danışmanı Dr. Gönül

5 Beslenme Danışmanı Dr. Gönül Ateşsaçan, sağlıklı kilo verme ile ilgili önerilerde bulundu-En Son Diyet Haberleri.

Kilo vermek, zayıflamak için nasıl beslenmeli?

SAĞLIK

3168 Gün 5 Saat 40 dk. önce yayınlandı

Doğru beslenerek zayıflama ve kilo verme

SAĞLIK

3319 Gün 2 Saat 12 dk. önce yayınlandı

1