Perşembe02.05.2024

Barbaros Şansal

Barbaros Şansal haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Barbaros Şansal

Ünlü modacı Barbaros Şansal KKTC ye girişi sırasında uyuşturucudan gözaltına alındı. Barbaros Şansal Lefkoşa Kaza Mahkemesi ne çıkarıldı.

Barbaros Şansal

2 Türkiye nin ünlü modacılarından Barbaros Şansal Ercan Devlet Havalimanı ndan KKTC ye giriş yaptığı sırada üzerinde 6 gram hint keneviri ile.

Barbaros Şansal Uyuşturucuyla Yakalandı

Barbaros Şansal, d. 1957 yılında Türkiye nin başkenti Ankara da Sungur Tekin Şansal ve Güner Eczacıbaşı nın çocuğu Barbaros Şansal Kişisel blog sitesi.

Barbaros Şansal

2 KKTC de ev satın alarak Ada da yaşamaya başlayan ünlü modacı Barbaros Şansal Lefkoşa Ercan Havaalanı nda üzerinde uyuşturucuyla.

Barbaros Şansal Gözaltına Alındı

The latest Tweets from Terzi Yamagi BarbarosSansal. Terzi Yamağı. Now The Planeth Earth.

Terzi Yamagi Barbarossansal

1 Barbaros Şansal Gözaltına Alındı haberi ve daha fazla haberler için hemen tıklayın! En güncel haberler ve son dakika haberleri Mynet.

Barbaros Şansal Gözaltına Alındı Haberi Ve Son Dakika Haberler

yemekle çok ilgilenirmiş kendisi, pek severmiş. hatta yemek yapmaya düşkünlüğünün boyutunu anlatabilmek için şöyle bir kelam eyledi demin televizyonda.

Barbaros Şansal

1 Gündem Kıbrıs Gazetesi nin haberine göre ünlü modacı Barbaros Şansal, Ercan Devlet Havalimanı ndan KKTC ye giriş yaptığı sırada üzerinde.

Barbaros Şansal Kktc'de Gözaltına Alındı

2 Barbaros Şansal, KKTC ye giriş yaptığı sırada narkotik köpeğinin tepki vermesi üzerine gözaltına alındı. Gündem Kıbrıs ın haberine göre,.

Ünlü Modacı Barbaros Şansal uyuşturucu nedeniyle gözaltına alındı

MAGAZİN

3277 Gün 22 Saat 41 dk. önce yayınlandı

1