Cumartesi27.04.2024

Balıkdamı Sulak Alanı

Balıkdamı Sulak Alanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Balıkdamı Sulak Alanı Eskişehir

Balıkdamı Sulak Alanı, Eskişehir. Home » Galeri » Balıkdamı Sulak Alanı, Eskişehir. Balıkdamı Sulak Alanı, Eskişehir. Son Haberler. Çevre Sektörü ve Biz.

Balıkdamı Sulak Alanı

235 kuş türünün bulunduğu Eskişehir deki Balıkdamı Sulak Alanı, her geçen yıl daha da fazla türü kaybediyor.

Balıkdamı Sulak Alanı

Balıkdamı, bu akarsu üzerinde yer alan son sulak alanlardan biridir. İki bölümden oluşur. Asıl Balıkdamı olarak tanınan ve 503 km2 lik bir alana yayılmış geniş.

Ahiler Balıkdamı Sulak Alanı Eskişehir

Türkiye nin en büyük sulak alanlarının başında gelen Balıkdamı Sivrihisar ın 25 km güneyinde Ahiler, Kurtşeyh, Ertuğrul Ve Göktepe Köyleri arasında yer alan.

Balıkdamı

Yaklaşık 5 km genişliğinde ve 20 km uzunluğunda bir alanı kaplar. Balıkdamı önemli bir sulak alan olmasının yanında çok sayıda bitki, balık ve kuş türlerinede .

Kuş Cenneti Balık Damı

Türkiye nin en büyük sulak alanlarının başında gelen Balıkdamı, çok küçük gölet ve büyük sazlıklardan oluşuyor. Bu sulak alan yaklaşık 30 bin.

Eskişehir Balıkdamı Kuş Cenneti

52 dak. önce Dr. Özelmas ve Dr. Karakaya, Balıkdamı Sulak Alanı ile ilgili bilgiler verdi. Yrd. Doç. Dr. Özelmas ve Dr. Karakaya, 2001 yılından beri bölgede.

Balıkdamı Kuş Gözlem Turizmine Açılabilir

2 235 kuş türünün bulunduğu Eskişehir deki Balıkdamı Sulak Alanı, her geçen yıl daha da fazla türü kaybediyor. Flamingo, pelikan, kız kuşları,.

Bir Cennet Yok Oluyor!

4 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü öğretim elemanları Ydr. Doç. Dr. Ünal Özelmas ve Arş. Gör. Dr. Muharrem Karakaya nın,.

Eskişehir Balıkdamı Sulak Alanı yok oluyor

ÇEVRE

3325 Gün 23 Saat 52 dk. önce yayınlandı

1