Pazar28.04.2024

Balık Aşıran mevkii

Balık Aşıran mevkii haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Akgün Akova

Bu uzak zürafanın kendini Anadolu ya yakın ettiği yer, Balıkaşıran mevkisidir. Hani ha koptu kopacakmış da, Datça yı ada yapacakmış gibi durur.

Skylife

Yarımada, iki deniz arasındaki mesafenin 800 metreye kadar düştüğü Balıkaşıran Mevkii nde Anadolu dan ha koptu ha kopacak gibidir. Şairlerin Datça yı.

Balık Aşıran Mevkii

Eğer gitmeden önce rezervasyon yaptırırsanız, Club Amazon un aracı sizi Marmaris ten minibüsle de gidebileceğiniz Balıkaşıran mevkiindeki Bördübet e ayrılan.

Datça Amazon Bordubet Koyu

Yürek dağlayan kaza, Datça- Marmaris karayolunun 40 ıncı kilometresindeki Balıkaşıran Mevkii ndeönceki gün saat 13.30 sıralarında meydana.

'birdanem'in Dramı

Tarihin babası Heredot a göre Perslerin İonia ya girmesi üzerine Knidos lular Balıkaşıran Mevkiindeki bu dar kıstağı kazarak yurtlarını ada haline getirmek.

Datça Bölgesi

3 Marmaris ve Datça arasındaki Amazon Mevkii nden dört kilometre Balıkaşıran, en güzel 10 koy listesinde yer alan Bencik Koyu na çok yakın.

Türkiye'nin En Güzel 10 Küçük Koyu

7 Marmaris- Datça Karayolu nun Balıkaşıran Mevkii nde bir grup kaçağın yolda yürüdüğü ihbarı üzerine; Datça İlçe Jandarma Karakolu na bağlı.

Datça'da Bir Kamyonet Dolusu Kaçak Yakalandı

Balıkaşıran mevkisinde yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Otomobilin Balıkaşıran da 100 metrelik uçuruma devrildiği, sürücü ve.

Mucize Kurtuluş

balıkaşıran reşadiye yarımadası nın en dar yeridir.eskiden balıkçılar balığın az antik zamanda dorlar bu mevkide bir kanal acmayi becerebilselerdi, belki.

70 kaçak göçmen Datça'da terk edildi

GENEL

3315 Gün 8 Saat 21 dk. önce yayınlandı

1