Pazar28.04.2024

Bahama Bandıralı kruvaziyer gemisi

Bahama Bandıralı kruvaziyer gemisi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Bahama Bandıralı Seven Seas Mariner İsimli

BAHAMA BANDIRALI SEVEN SEAS MARİNER İSİMLİ KRUVAZİYER YOLCU GEMİSİ TRABZON DA. thumb. Galeriyi daha rahat gezmek için klavyenizdeki.

Bahama Bandıralı Kruvaziyer Gemisi

Bahama Bandıralı kruvaziyer gemisi, Trabzon a bu yıl gelen ilk gemi olma özelliğini taşıyor. Gelen turistler Trabzon un tarihi ve turistik yerlerini.

Bu Yılın İlk Kruvaziyer Gemisi Limana Demir Attı

1 Bahama Bandıralı kruvaziyer gemisi, Trabzon a bu yıl gelen ilk gemi olma özelliğini taşıyor. Gelen turistler Trabzon un tarihi ve turistik yerlerini.

Bahama Bandıralı Kruvaziyer Gemi Sinopa Demirledi

İbrahim ASLAN/ SİNOP, DHA – BAHAMA bandıralı Seven seas marıner adlı kruvaziyer gemi, 679 yolcusuyla Sinop a geldi. ABD, İngiltere ve Avusturya dan.

Bahama Bandıralı Kruvaziyer Gemisi

İbrahim ASLAN/ SİNOP, DHA – BAHAMA bandıralı Seven seas marıner adlı kruvaziyer gemi, 679 yolcusuyla Sinop a geldi. ABD, İngiltere ve Avusturya dan.

Bahama Bandıralı Kruvaziyer Gemi Sinop'a Demirledi

BAHAMA bandıralı Seven seas marıner adlı kruvaziyer gemi, 679 yolcusuyla Sinop a geldi.

Bahama Bandıralı Kruvaziyer Gemi Sinop'a Demirledi

4 Karadeniz turu yapan Bahama bandıralı Seven Seas Mariner isimli kruvaziyer yolcu gemisi Kuşadası ve İstanbul, Sinop tan sonra Trabzon a.

Bahama Bandıralı Seven Seas Mariner İsimli Kruvaziyer Yolcu

470 Alman yolcusuyla önceki gün sabah Fethiye Körfezi ne giriş yapan Bahama bandıralı Lüks Yolcu Gemisi , limana yanaşamadı. Mürettebat yolcuları.

Lüks Yolcu Gemisiimiz/denizhaber

4 Karadeniz turu yapan Bahama bandıralı Seven Seas Mariner isimli kruvaziyer yolcu gemisi Kuşadası ve İstanbul, Sinop tan sonra Trabzon a.

Bahama Bandıralı Seven Seas Mariner Trabzon'da

Sinop a sezonun ilk kruvaziyer gemisi geldi İstanbul dan kente gelen Bahama bandıralı Silver Wind adlı yolcu gemisi, 251 yolcu ve 219 mürettebatıyla Sinop.

Sinop'a Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi Geldi

41 dak. önce Bahama Bandıralı kruvaziyer gemisi, Trabzon a bu sene gelen ilk gemi olma özelliğini taşıyor. Gelen turistler Trabzon un tarihi ve turistik.

İlk Gemi Limana Demir Attı 2015 Güncel Haber Haberi

52 dak. önce Bahama Bandıralı kruvaziyer gemisi, Trabzon a bu yıl gelen ilk gemi olma özelliğini taşıyor. Gelen turistler Trabzon un tarihi ve turistik yerlerini.

İlk Gemi Limana Demir Attı

Sezonun ilk kruvaziyer gemisi Çeşme ye yanaştı Seabourn Cruz Line şirketine ait Bahama bandıralı kruvaziyer, 204 yolcusuyla yanaştı. Kaptanlığını Othello.

Bahama

Seabourn Cruz Line şirketine ait Bahama bandıralı Seabourn Spirit isimli kruvaziyer gemisinin yolcuları sabah 08:00 den itibaren Çeşme yi gezmeye başladı.

Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi Çeşme'ye Yanaştı

Bahama bandıralı, Holland America Line şirketine ait 84 bin 800 grostonluk Westerdam adlı dev yolcu gemisi, 800 ü personel, 2 bin 500.

Bahama Bandıralı Dev Yolcu Gemisi İskenderun'da

Dev Turist gemisi Bahama bandıralı Seven Seas Marıner sabah.. 198 metre tam boyundaki Seabourn Odyssey isimli kruvaziyer gemisi 440 yolcusu ve 342 .

Tirebolu Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Gemi Yapımı

2 Bahama Bandıralı kruvaziyer gemisi, Trabzon a bu yıl gelen ilk gemi olma özelliğini taşıyor. Gelen turistler Trabzon un tarihi ve turistik yerlerini.

Bu Yılın İlk Kruvaziyer Gemisi Limana Demir Attı

Kruvaziyer turizmi otoritelerince, dünyanın en lüks kruvaziyerleri arasında gösterilen Bahamalar bandıralı dev yolcu gemisi Bodrum a geldi.

Bodrum Kent Tv

Trabzon un kruvaziyer turizminde yıldızı parlıyor. 35 kadar kruvazör gemi gelirken son olarak dün gelen iki Malta ve bir Bahama bandıralı.

Trabzon Limanı'na 3 Kruvaziyer Gemisi Birden Yanaştı

Alanya ya, ikisi İsrail den, biri İngiltere den 3 yolcu gemisi ile 1723 turist geldi. İsrail in Bahama bandıralı Mirage 1 adlı transit yolcu gemisi, Antalya`nın Alanya .

Alanya

Karadeniz turu yapan Bahama bandıralı Seven Seas Mariner isimli kruvaziyer yolcu gemisi Kuşadası ve İstanbul, Sinop tan sonra Trabzon a geldi. İçerisinde.

Trabzonda Yolcu Gemileri

Sabah Marshall Adaları bayraklı gemi ile Bulgaristan dan Çanakkale ye 149 grostonluk Arıel isimli Bahama bayraklı yolcu gemisi, kısa bir süre önce açılışı yapılan Kepez devamı. Kepez Limanı Yılın En Büyük Kruvaziyer Gemisini Ağırladı.

Kepez Limanı Haberleri

Petropavlovsk-Kamçatsky limanına yanaşan Bahama bandıralı Silver Shadow isimli yolcu gemisi Kamçatka da yaz cruise sezonunu açtı.

Kamçatka'da Cruise Sezonu Başladı

4 Bahama bayraklı Seabourn Odyssey isimli lüks turist gemisi kruvaziyer turizmi kapsamında 467 yolcusuyla Romanyanın Costanta.

Bahama Bayraklı Turist Gemisi Sinop'a Demirledi

Yunanistan ın Rodos Adası ndan gelen Bahamalar Bayraklı 134 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Sabah saatlerinde Paşatarlası ndaki gemi.

Datça Aktüel Haber

BAHAMA bandıralı dev yolcu gemisi Minerva , Muğla nın Bodrum İlçesi ne 331 turist getirdi. Kuşadası ndan gelen Merhaba Turizm in acenteliğini yaptığı.

Aktif Haber Mobil Sayfa // Beta

32 bin ton ağırlığındaki Bahama bandıralı gemi, bu yıl Alanya ya 2 nci kez geldi. Antalya Limanı ndan gelen Bahama Bandıralı Minerva adlı.

Alanya'ya Gelen 3 Kruvaziyer Turist Gemisiyle Esnaf Bayram Yaptı

2 ay içinde yaşadığım, çalıştığım 8 katlı cruise gemisi. buradan şekilli fotoğraflarına bakabilirsiniz. bahama bandıralı, 1990 yılında yapılmış bu geminin sahibi.

Aegean Paradise

YUNAN adası Mykonos tan yola çıkan Bahama bandıralı Seven SeasMariner adlı lüks gemi, Alanya Limanı na yanaştı. Antalya nın Alanya İlçesi ne 2 ay aradan .

Trabzon'a ilk kruvaziyer gemisi geldi

EKONOMİ

3323 Gün 17 Saat 17 dk. önce yayınlandı

1