Perşembe02.05.2024

Ayten Gökçer

Ayten Gökçer haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ayten Gökçer

1988 de Devlet Sanatçısı olan Ayten Gökçer, pek çok ödül kazandı. 1999 yılında Yılan Hikayesi adlı dizi ile televizyon dizilerinde oynamaya başladı. Ayten.

Ayten Gökçer

soL - Kültür Oyuncu Ayten Gökçer, Türkiye deki sanat sorunları ile ilgili olarak ilginç sözler sarf etti. Türkiye nin hiçbir döneminde sanatçıya.

Ayten Gökçer'den Akp'ye Övgü Sanatçı Baskı Altında Değil

1988 de devlet sanatçısı olan ayten gökçer, pek çok ödül kazandı. 1966-1967 sanat sevenler derneği yılın en iyi kadın oyuncusu ödülü, 1970-71 sanat sevenler .

Ayten Gökçer

Ayten Gökçer, 26 Ocak 1940 tarihinde Ankara da doğmuştur. Asıl adı Ayten Kaçmaz dır. Çocukluğu Ankara da geçti. Babasının lokantası vardı. Bir abisi ve Yıldız.

Ayten Gökçer Biyografi.info.

Dinlerken kulaklarıma inanamadığım bu sözler 1958 de Devlet Tiyatroları nın sanatçı kadrosuna giren bir oyuncuya; Ayten Gökçer e ait.

Ayten Gökçer Hangi Ülkede Yaşıyor

Ayten Gökçer adlı kişinin biyografisi : 1953 yılında Ankara Devlet Konservatuarı nın bale bölümüne girdi. 1958 yılında Devlet Tiyatroları sanatçı kadrosuna girdi.

Ayten Gökçer ~ Sinematurk

Ayten Gökçer haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Ayten Gökçer kimdir, hayatı ve biyografisi. TRT Spikeri Can Akbel, Son Yolculuğuna.

Ayten Gökçer Haberleri

Ayten Gökçer hakkında haberlerin yer aldığı sayfamızda, Ayten Gökçer haberleri, açıklamaları ve Ayten Gökçer fotoğrafları yer alıyor.

Büşra ve Kübra Sönmezışık'ın Sanattan Portreler kitabı

KÜLTÜR-SANAT

3324 Gün 14 Saat 12 dk. önce yayınlandı

1