Perşembe02.05.2024

Avşar köyü

Avşar köyü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sivas Zara Avşar Köyü Tanıtım1

Bugünkü Ziyaretçi : 6. Toplam Ziyaretçi : 42249. Toplam Üye : 241. Son Üye : Ümit Başar. Şu an sitede gezinen : 0 misafir. MP3 PLAYER.

Sivas Zara Avşar Köyü Web Sitesi

AFŞAR KÖYÜ Sosyal Yardimlaşma ve Dayanişma Derneği - Gençlik Kolları, Afsar, Afyonkarahisar, Turkey. 437 beğenme · 37 kişi bunun hakkında konuşuyor.

Afşar Köyü Sosyal Yardimlaşma Ve Dayanişma Derneği

Afyonkarahisar ın Dinar ilçesine bağlı Afşar Köyü nün Afşar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Resmi Web Sitesidir.

Afşar Haber » Afşar Köyü Resmi Web Sitesi

Yırtıcı hayvan çokluğunun ser´e dönüşmesi ve av gereksinimi bu köyün önce Avser ve sonra Avşar ismini almasına neden olmuştur. Bu gün ise çok sakin bir.

Afşar Ağaçören

Köy halkı, Avşar Türkmenlerinden oluşmaktadır. On birinci yüzyıldan itibaren, mühim roller oynamak suretiyle, adlarını zamanımıza kadar yaşatmış Oğuz boyu.

Avşar Amasya

Birinci Afşar Köyü nün bağlı olduğu ve güneyinde kaldığı ilçesi Gerede ye uzaklığı karayoluyla 13 km. dir. Bolu ya 64, Ankara ya ise 140 km mesafededir.

Birinci Afşar Köyü

Çanakkale, Aladağ, Nusratlı +, Çiçili köyün Kıztaşı mahallesinde, Yorum Ekle Bir Sayfada Gösterilecek Köy Sayısı: 5, 10, 15, 20 Recepli Avşarı obasıdır.

Kastamonu Tosya'da trafik kazası: Otomobil köprü direğine çarptı

ASAYİŞ

3254 Gün 14 Saat 56 dk. önce yayınlandı

1