Salı30.04.2024

Avrupa'nın en iyi kalecileri listesi

Avrupa'nın en iyi kalecileri listesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Avrupa'nın En İyi Kalecileri Listesi

. UEFA, Avrupa ülkeleri tarihinin en iyi kalecileri arasında Türkiye nin eski Listede Rüştü nün dışında Çek Cumhuriyeti nden Petr Cech,.

Rüştü Reçber'i Avrupa'nın En İyileri Arasında

2 UEFA, internet sitesinden yayınladığı Avrupa nın en iyi kalecileri listesine eski milli kaleci Rüştü Reçber i de dahil etti. UEFA, eski kaleci Rüştü.

Avrupa'nın En İyi Kalecisi

[değiştir | kaynağı değiştir]. 1990 – İtalya Walter Zenga; 1991 – Almanya Bodo Illgner; 1992 – Danimarka.

Dünyanın En İyi 20 Kalecisi

İngiltere nin Daily Telegraph gazetesi tarafından dünyanın en iyi kalecileri arasında gösterildi. Dünyanın şu an en iyi 20 kalecisi başlığıyla verilen listede.

Dünyanın En İyi 25 Kalecisi!

Bleacher Report, dünyanın en iyi kalecilerini mercek altına aldı. önüne alınarak hazırlanan listede yolu Türkiye den geçen kaleciler ve halen Türkiye de forma.

2014 Dünyanın En İyi Kaleciler Sıralaması Kimler?

2004 yılında efsane oyuncu Pele nin yaşayan en iyi 125 futbolcu listesinde kendine. 2014 dünyanın en iyi kalecileri; dünyanın en iyi kalecisi 2014 sıralaması.

Rüştü Reçber'e Büyük Onur!

5 UEFA tarafından Türkiye tarihinin en iyi kalecisi olarak gösterildi. Avrupa ülkelerinin en iyi kalecileri listesinde Türkiye nin en iyisini Rüştü.

Dünyanın En İyi 100 Futbolcusu

İngiliz The Guardian gazetesi, dünyanın en iyi 100 futbolcusunu belirledi. Listede bir de Türk var. İşte o futbolcular.

Rüştü Reçber Dünyanın En İyi Kalecileri Listesinde

3 RÜŞTÜ REÇBER DÜNYANIN EN İYİ KALECİLERİ LİSTESİNDE - Avrupa Futbol Federasyonları Birliği UEFA, Avrupa ülkeleri tarihinin en iyi.

Uefa Türkiye'nin En İyi Kalecisini Belirledi!

5 UEFA, Resmi Sitesinden Paylaştığı, Avrupa Ülkelerinin En İyi Kalecileri Listesinde Türkiye nin En İyisini Rüştü Reçber Olarak Gösterdi.

İşte 2014'ün En İyi Futbolcuları

Dünyanın önde gelen futbol haber sitelerinden Goal un her yıl geleneksel olarak belirlediği, Goal 50 listesine Türkiye den sadece bir oyuncu girebildi. 1..

İşte Avrupa'nın Listesine Giren Tek Türk Kaleci

4 Volkan Babacan, Hollanda maçında gösterdiği performans ile Avrupa nın en iyi 11 inde yer aldı. Başakşehir in deneyimli kalecisi Volkan.

Bu Kaleciler Tarihe Geçti

1992 ve 1993 te IFFHS tarafından Dünyanın En İyi Kalecisi seçilen başarılı file bekçisi, FIFA nın yaşayan 125 en iyi futbolcu listesinde de yer.

Dünyanın En İyi 10 Kalecisi Arasında

Ayrıca dünyanın en iyi kalecileri listesinin ilk 10 sırasına giren her file bekçisi için ayrı ayrı öne çıkan özellikleri anlatıldı. Sarı-kırmızılı takımın.

Arda Turan Uefa En İyi 11 İne Aday En Son Spor Haberleri

UEFA 2014 yılının en iyi 11 ini belirlemek için aday listeyi açıkladı. düzeni de belirledikten sonra sırayla kaleci ve defans oyuncularını belirledikten Kross gibi Avrupa futbolunun en önemli yıldızları ile aynı lisetede yer aldı.

Rüştü Avrupa'nın En İyi 10 Kalecisi Listesinde

Dünyanın önde gelen spor yazarları, Avrupa nın en iyi 10 kalecisi listesine, Beşiktaş ın tecrübeli file bekçisini de koydu. Milli eldiven, Güney.

Tarihe Damgasını Vuran 10 Efsane Kaleci Ve Başarıları

IFFHS tarafından 1992 ve 1993 te Dünyanın En İyi Kalecisi seçilen Danimarkalı file bekçisi, FIFA nın yaşayan 125 en iyi futbolcu listesinde de yer alıyor.

En Pahalı Kaleciler Listesinde Türkiye'den İsimler

20- Keylor Navas - İspanya nın dünyaca ünlü futbol takımı Real Madrid, Diego Sebastian Frey daha kariyerinin başında Avrupa nın en iyi kalecilerinden biri.

Dünyanın En İyi 10 Defans Oyuncusu

Yılın futbolcusu seçilmesine rağmen bu yıl süper bir sezon geçirdiği söylenemez ancak iyi olduğu kesin. Geçen Temmuz ayında bu listenin zirvesinde olurdu ve.

İşte En İyi 10 Kaleci

Ayrıca dünyanın en iyi kalecileri listesinin ilk 10 sırasına giren her file bekçisi için ayrı ayrı öne çıkan özellikleri anlatıldı. Sarı-kırmızılı takımın kalecisi Fernando.

Rüştü Reçber Avrupa'nın en iyi kalecileri listesine girdi

SPOR

3314 Gün 10 Saat 6 dk. önce yayınlandı

1