Pazar28.04.2024

Attalos Meydanı

Attalos Meydanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Attalos

hakkında en garip eleştiriyi duyduğum ahir zaman kahramanı, antalya kentinin kurucusu. bir hafta kadar önce antalya da bir gezi sırasında attalos heykelini.

Antalya Attalos Meydanı Arşivleri

Ekonomi, Kültür ve Sanat, Spor, Güncel, Bilim ve Teknoloji, Eğitim, Yazarlar, Her Taraf. Anasayfa » Etiket Arşivi: Antalya Attalos Meydanı.

Attalos Heykeli Antalya Kale Kapısı Meydanı

3 Antalya da saat kulesinin karşısında yer alan meydana 2004 yılında dikilen 2. Attalos un heykelinin mimari özellikleri şöyledir. Heykelin.

Attalos Heykelinin Önündeki Çirkin Parmaklıkları

1 Antalya da kente adını veren Kral Attalos Heykeli nin bulunduğu meydandaki demir parmaklıklar tam bir rezalet..Turizmin başkentinde bu çirkin.

Berkin İçin Attalos Meydanı'nı Karanfillerle Donat!

Sıra arkadaşımız Berkin Elvan ı kaybedişimizin birinci yılında tüm Antalyalıları Attalos Meydanı na karanfil bırakmaya çağırıyoruz. Umut, Yürek, İsyan Ölmedi.

Antalya Attalos Meydanı'nda Somalı...

Antalya Attalos Meydanı nda Somalı madenciler için oturma eylemi yapıyoruz.

Attalos Meydanı

5 Antalya da bir grup öğrenci, okulların yarı yıl tatiline girdiği 24 Ocak 2014 Cuma günü Attalos Meydanı nda toplanarak, dönemin Başbakanı.

Lise Öğrencisine 'erdoğan'a Hakaret'ten Hapis

Wednesday, 11 March 2015. Sıra arkadaşımız Berkin Elvan ı kaybedişimizin birinci yılında tüm Antalyalıları Attalos Meydanı na karanfil bırakmaya çağırıyoruz.

Berkin İçin Attalos Meydanı'nı Karanfillerle Donat! – Heyevent

Meydanda ilk olarak Antalya Halkevi üyesi yaklaşık 50 kişi biraya geldi. Attalos Meydanı ndaki ilk eylem Halkevleri üyelerinin ayakkabı.

Antalya'da DHKP-C operasyonu eylemi

ASAYİŞ

3314 Gün 6 Saat 33 dk. önce yayınlandı

1