Perşembe02.05.2024

Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi

Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Spor Bilimleri Fakültesi

Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Özel Erasmus+ Programı dahilinde, Ankara Ticaret Odası Koordinatörlüğünde 12.

Atatürk Üniversitesi

Üniversitemiz. ev Atatürk üniversitesi ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi arasında Şehir-üniversite işbirliği çer. 27. 07.2015 Ziraat Fakültesi ile Ortaklaşa.

Atatürk Üniversitesi'ne Spor Bilimleri Fakültesi Kuruldu

Atatürk Ünivresitesi ne Bağlı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapatılarak Yerine Spor Bilimleri Fakültesi Kuruldu.
Erzurum – Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Sınavı 2015
Erzurum - Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Sınavı Açıklandı . Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü,Antrenörlük Eğitimi Bölümü. Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Spor Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kapatılarak yerine 08 Mart 2015 tarihli resmi gazete kararı ile Spor Bilimleri Fakültesi Kuruldu. Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Erzurum da Atatürk Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesine spor alanında özel yetenekle alım için yapılan sınavlar başladı. Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Hareket Bilimleri, insan hareketini tüm boyutlarıyla sistematik ve bilimsel olarak inceleyen bir alandır. Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi; sağlık. İstanbul Üniversitesi İstanbul Üniversitesi | Tarihten Geleceğe Bilim Köprüsü - 1453. Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu HAKKINDA: Spor Bilimleri Fakültemiz 1987 yılında Eğitim Fakültesi bünyesinde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği olarak kurulmuş, 1992 yılında ise Beden. Spor Bilimleri Fakültesi 18 Ağustos 1993 tarih ve 496 sayılı Kanun Hükmündeki Kararnameyle kurulmuş olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, 24 Temmuz 2013 tarihli Resmi.
Özel Yetenek Sınavına giren öğrenciler bayıldı

EKONOMİ

3201 Gün 3 Saat 57 dk. önce yayınlandı

1