Pazartesi20.05.2024

Atatürk Arboretumu

Atatürk Arboretumu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Atatürk Arboretumu

Lütfen: Atatürk arboretumu nda çok özel bitki türleri bulunmaktadır. Ve bu bitki türleri bilimsel araştırma ve gözlem amacıyla kurulmuştur. Sizlerden ricamız bu.

Atatürk Arboretumu Nasıl Gidilir?

Atatürk Arboretumu hakkında bilgiler ile Atatürk Arboretumu nasıl gidilir, ziyaret saatleri nelerdir ve giriş ücreti hakkında detaylı bilgiler ile.

Atatürk Arboretumu Nerede Nasıl Gidilir Neler Var Giriş Ücreti

belgrad ormanı nın güneydoğusunda, 345 hektarlık alana kurulmuştur. istanbul üniversitesi orman fakültesi ne aittir. arboretumda 1500 ü aşkın bitki türü vardır.

Atatürk Arboretumu Nerede Giriş Ücreti Ziyaret Saatleri

4.236 mekanına 407 ziyaretçiden 23.806 fotoğraf ve Atatürk Arboretumu tavsiyeye bak. Doğa ile içiçe sakinliği ile stresten uzaklasmak icin harika bir yer

Atatürk Arboretumu

Atatürk Arboretumu ve Tarihçesi. Arboretumlar bilimsel araştırma ve gözlem amacıyla orijini ve yaşları belli, her biri doğru ve dikkatli bir şekilde.

Atatürk Arboretumu

Arboretum ya da ağaç parkı, esasen ağaçlar ile ağaççık ve çalı gibi diğer odunsu Atatürk Arboretumu: Kurulumuna 1949 da başlanmış olan, bir arboretumdur.

Atatürk Arboretumu Ve Tarihçesi

Şahsen bugün bizzat gidip gördüğümüz Atatürk Arboretumu konusunda net bilgi ve izlenimlerimizi ballandırmadan abartmadan aktaracağız.

Atatürk Arboretumu Nerede Nasıl Gidilir Neler Var Giriş Ücreti

Ali Sağlam — 5 yıldızDoğma büyüme istanbullu olup 41 yaşımda burayı keşfetmiş olmaktan çok utandım. Ama Sevgili Ata ma da binlerce kere teşekkür ettim.

Bayramda nereye gitsek diyorsanız tıklayın

GENEL

3235 Gün 2 Saat 27 dk. önce yayınlandı

1