Salı07.05.2024

ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi Radar ve Elektronik Harp Teknoloji

ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi Radar ve Elektronik Harp Teknoloji haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Aselsan Gölbaşı Yerleşkesi Radar Ve Elektronik Harp Teknoloji

ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi nde, Türk Silahlı Kuvvetleri nin ihtiyacı Yeni yerleşkede, radar ve elektronik harp alanında mevcut olan tasarım.

Aselsan Radar Ve Elektronik Harp Teknoloji Merkezi Açıldı

ASELSAN Radar ve Elektronik Harp Teknoloji Merkezi açıldı Bu düşüncelerle, ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi Radar ve Elektronik Harp.

Aselsan Gölbaşı Yerleşkesi Açılış Töreni

2 Yılmaz, Gölbaşı ndaki ASELSAN Radar ve Elektronik Harp Teknolojileri Merkezinin ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi ac¸ılıs¸ to¨reninde, TSK nın.

Aselsan Radar Ve Elektronik Harp Teknolojileri Merkezi'ne 157

ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri nin ihtiyacı olan Yeni yerleşkede, radar ve elektronik harp alanında mevcut olan.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aselsan'da Konuştu

2 Gölbaşı ndaki Aselsan Radar ve Elektronik Harp Teknolojileri ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri nin ihtiyacı olan.

Aselsan Radar Ve Elektronik Harp Teknoloji Merkezi

ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi Radar ve Elektronik Harp Merkezi nin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merkezin.

Bites; Aselsan Gölbaşı Yerleşkesi Radar Ve Elektronik Harp

BİTES; ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi Radar ve Elektronik Harp Teknoloji Merkezi Açılış Töreni ne Katıldı. 16 Mart 2015, Aselsan Gölbaşı.

Aselsan Gölbaşı Yerleşkesi Açılış Töreni 16.03.2015 170908

2 Başbakan Ahmet Davutoğlu, ASELSAN ın 40. yılında, radar ve elektronik harp teknoloji merkezinin kuruluşu tarihi adımdır. Bu adım.

Aselsan Radar Ve Elektronik Harp Teknolojileri Merkezi`ne 157

2 ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri`nin ihtiyacı olan Yeni yerleşkede, radar ve elektronik harp alanında mevcut olan.

Türkiye'nin Radar Üssü Gölbaşı'nda...

SİLAH VE SAVAŞ TEKNOLOJİLERİ kendi fotoğrafını paylaştı. ASELSAN Gölbaşı ndaki Radar ve Elektronik Harp Sistemleri Tesisi için yaklaşık devam eden radar üretim faaliyetleri tesis tamamlandığında Gölbaşı yerleşkesinde toplanacak.

Savunma Sanayinde Büyük Atılım

2 Yılmaz, Gölbaşı ndaki ASELSAN Radar ve Elektronik Harp Teknolojileri Merkezinin ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi açılış töreninde, TSK nın.

Aselsan Gölbaşı Yerleşkesi Radar Ve Elektronik Harp Merkezi'nin

ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi Radar ve Elektronik Harp Merkezi nin açılış töreninde bir Oyun ve Teknoloji delilerinin kullandıkları bilgisayarlar şaşırttı Oyun ve.

Cumhuriyet Gazetesi

2 ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi Radar ve Elektronik Harp Merkezi nin ülkemizin sanayi ve teknolojisinin amiral gemisi olma yolunda hızla.

Aselsan Radar Ve Elektronik Harp Teknoloji Merkezi

Dr. Faruk Kocacık, Ankara Gölbaşı ndaki ASELSAN Radar ve Elektronik Harp Teknolojileri Merkezinin ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi açılış.

Erdoğan Nuri Demirağ Pes Etmedi Erdoğan Gölbaşı'ndaki

2 Erdoğan, Gölbaşı ndaki ASELSAN Radar ve Elektronik Harp Teknolojileri Merkezinin ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi açılış töreninde yaptığı.

Caydırıcı Gücümüzü Artırmaya Devam Edeceğiz

2 Başbakan Ahmet Davutoğlu, ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi Radar ve Elektronik Harp Teknoloji nin açılış törenine katıldı. Törende bir konuşma.

Gururumuz Aselsan

Yılmaz, bugün açılışı yapılan ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi Radar Elektronik Harp Teknoloji Merkezi nde de yurt dışından temini büyük.

'modernleşme Tarihimiz Savunma Sanayisi Reformlarının Tarihidir

2 Cumhurbaşkanı Erdoğan ın katıldığı, ASELSAN ın Gölbaşı Yerleşkesi ndeki Radar ve Elektronik Harp Teknolojileri Merkezi nin açılış törenine.

Haber Aselsan'dan 157 Milyon Dolarlık Yatırım!

8 ASELSAN ın Gölbaşı nda 157 milyon dolar yatırım yaparak 350 bin kurduğu ASELSAN Radar ve Elektronik Harp Teknolojileri Merkezi; radar ve elektronik Yeni yerleşkede, radar ve elektronik harp alanında mevcut olan.

Gündem

ASELSAN Radar ve Elektronik Harp Teknolojileri Merkezi ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, .

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ASELSAN konuşması

POLİTİKA

3339 Gün 16 Saat 40 dk. önce yayınlandı

1