Pazar02.06.2024

arı sütü

arı sütü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Arı Sütü

Aksu Vital Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Uzmanı Dinç: - Arı sütü çocukluktan yaşlılığa kadar faydalanılabilen bir besindir. İçerisinde pek çok bileşimi bulunduran arı.

Arı Sütü Nelere İyi Gelir?

Arı Sütü, genç arıların yutak bezlerinden salgılanan kraliçe arının temel besinidir. HDA-10 denilen içeriğin oranına göre ürünün kalite standardı belirlenmektedir.

Arı Sütünün Faydaları

Arı sütü, 5-15 günlük işçi arıların yutak üstü salgı bezlerinden salgıladıkları bir maddedir. Jel halinde akıcı kıvamda, kremsi-beyaz renktedir. Tadı ekşi ve kokusu .

Arı Sütü

Arı sütü hakkında merak ettikleriniz. Arı sütünün baldan farkı nedir? Arılar arı sütünü neden üretir? Arı sütü nasıl elde edilir? Arı sütünün içeriğinde neler var?

Arı Sütünün Faydaları

Alternatif tıpta çeşitli hastalık ve sağlık sorunlarının tedavisinde destekleyici ürün olarak kullanılabilen arı sütünün satış sitesi.

Arı Sütü Arı Poleni Propolis Arısütü Nedir Saf Arı Sütü Ve Ballı Arı

Arı ürünleri, arı sütü, polen, propolis sağlık için faydalı ürünlerdir. Bal ve diğer arı ürünleri birçok hastalığın önlenmesi ve tedavisinde önemli yer almaktadır.

Arı Ürünleri Ve Faydaları

Balparmak Apitera serisinde binlerce yıldır faydalarıyla tanınan ve kullanılan arı ürünlerini sağlığına önem verenlerin hizmetine sunuyoruz.

Balparmak Apitera Bal Apitera Polen Arı Sütü Apiterapi

Arı sütü mucize etkileri nedeniyle Dünya nın pahalı sütü. Üretim zorluğu nedeniyle Türkiye de yılda sadece 50 kilogram kadar üretilen arı sütünün kilosu 10 bin.

Arı Sütünün Muhteşem Faydaları

arı sütü; işci arıların gırtlak bezelerinden salgılanan bir bal emülsiyonudur. kraliçe arının besini olup, besin değeri son derece yüksektir. tüm yaşamı boyunca arı.

Sahte bal üreten firmalar bakanlık takibinde

SAĞLIK

3352 Gün 15 Saat 48 dk. önce yayınlandı

1