Pazar28.04.2024

Antalya Halk Cephesi

Antalya Halk Cephesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Antalya Halk Cephesi

Antalya Halk Cephesi üyesi bir grup yapılan operasyonu protesto etmek için Attalos Meydanı nda toplandı. Yapılan gözaltıların hukuksuz.

Antalya Halk Cephesi Ant_Halkcephesi

The latest Tweets from Antalya Halk Cephesi Ant_HalkCephesi. Adalet İçin Berkin e Yürüyoruz!

Antalya Halk Cephesi'nden Baskınlarla İlgili Basın Açıklaması

Protesto eylemlerinden biri de Antalya Halk Cephesi tarafından yapıldı. Antalya Kışlahan meydanında saat 17.00 da başlayan basın açıklaması yarım saat sürdü .

Antalya Halk Cephesi Komplolarınıza Boyun Eğmeyeceğiz

Antalya Halk Cephesi: Komplolarınıza Boyun Eğmeyeceğiz. By Yürüyüş · Updated over a year ago. 23 Şubat Cumartesi Günü saat 16.30 da Antalya Kışlahan.

Antalya Halk Cephesi Açıklaması

Antalya Halk Cephesi olarak, 2 Temmuz 2014 tarihi itibari ile Antalya yerel gazetelerinden Körfez ve diğer yerel gazetelerde DHKP-C lileri.

Antalya Halk Cephesi

Berkin Elvan ın Katilleri Halkın Çocuklarını Vurmaya Devam Ediyor. Antalya Halk Cephesi her hafta olduğu gibi yine Berkin Elvan ın katillerinin.

Antalya Halk Cephesi'nden Dhkp

9 Antalya Halk Cephesi nden Dhkp-C Operasyonu Protestosu. HABERLER - Antalya Halk Cephesi üyesi bir grup, Antalya da DHKP-C üyesi 22.

Antalya Halk Cephesi'nden Dhkp

9 Antalya Halk Cephesi üyesi bir grup, Antalya da DHKP-C üyesi 22 kişinin gözaltına alındığı operasyonu protesto etti. Antalya Emniyet.

Antalya Halk Cephesi'nden Dhkp

9 Antalya Halk Cephesi nden Dhkp-c Operasyonu Protestosu haberi için hemen tıklayın! Yerel haberler ve son dakika Antalya Haberleri Mynet.

Antalya'da DHKP-C operasyonu eylemi

ASAYİŞ

3314 Gün 7 Saat 25 dk. önce yayınlandı

1