Salı07.05.2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Bir Başka Güzel Şimdi...

Belediye hizmetlerinin detayları, güncel haberler ve çeşitli konularda bilgi edinme bölümleri bulunuyor.

Teşkilat Şeması

Eylem yapılacağı gerekçesiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı binası önüne gelen çok sayıda Çevik Kuvvet polisi çevrede yoğun.

E

Belediye Türü: Büyükşehir Belediyesi; Belediye İl Adı: ANKARA Kurum Adı: Ankara Büyükşehir Belediyesi; İnternet Sitesi: http://ankara.bel.tr; Telefon.

Meclis Kararları

Ankara Büyükşehir Belediyesi. 27.974 beğenme · 849 kişi bunun hakkında konuşuyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi nin Resmi Facebook Sayfası.

İhale Duyuruları

Ankara Büyükşehir Belediyesi haberleri, son dakika ankara büyükşehir belediyesi haber ve gelişmeleri burada. İhale Yolsuzluğu Operasyonunda 36 Kişi Sağlık.

Askı Sürecindeki İmar Planı

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SINIRLARI İÇERİSİNDEKİ C PLAKA SAYISININ 400 ADET ARTIRILARAK DAĞITILMASI İHALESİ.

E

Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde hareketli dakikalar yaşandı. Eylem yapılacağı ihbarı üzerine Çevik Kuvvet, 3 TOMA ve 6 midibüs ile.

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi nde son dakika gelen bilgilere polis eylem ihbarı üzerine önlem almaya başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara il sınırlarının belediye işlerini yürüten devlet kuruluşudur. Belediye Başkanı Melih Gökçek tir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Sabah saatlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde hareketli dakikalar yaşandı. Çevik Kuvvet, 3 TOMA ve 6 midibüs ile belediye önüne.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yapılacağı ihbarı üzerine polis harekete geçti. 3 TOMA ve 6 midibüs çevik kuvvet polisi belediye.

Ego Genel Müdürlüğü

The latest Tweets from Ankara Büyükşehir ankarabld. Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı. ABB hakkında en güncel gelişmeler için bizi takip .

Ankara Büyükşehir Belediyesi Önünde Hareketlilik Yaşandı

ÖTA BALA BELEDİYESİ-KIRŞEHİR YOLU-ULUS 139 km, 195 dakika. Ankara Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluğu Ankara, 3.6 °c. Hafif yağmur.

Cumhuriyet Gazetesi

Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek arasındaki sözlü münakaşada her iki taraf da geri adım atmaya.

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde hareketli dakikalar yaşanıyor. Çevik Kuvvet, 3 TOMA ve 6 midibüs ile belediye önüne geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Önünde Hareketli Dakikalar

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. GELECEĞİ İNŞA EDER. Başkentte Bambaşka. bir KENT. Huzurlu Yaşam Sizin Hakkınız. Geleceğinize Yatırım Yapın.

Belediye Önünde Hareketlilik

AKIL OYUNLARI SINIFI AÇILDI 2014-2015

Kemal Kılıçdaroğlu: Bülent Arınç, yolsuzluğu itiraf ediyor

POLİTİKA

3330 Gün 11 Saat 28 dk. önce yayınlandı

1