Pazar19.05.2024

Amasra Limanı

Amasra Limanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Amasra Limanı

Yeşilin her tonunun bir arada seyredebildiği, Karadeniz kıyı şeridi ve dağınık tepeler üzerine kurulan Amasra, tarihi turistlik şirin bir liman şehridir.Zonguldak ili .

Amasra Hakkında Bilgi Ve Amasra Fotoğrafları

Amasra yada tarihte bilinen ilk adıyla Sesamos şehri, M.Ö XII. Yüzyıla kadar uzanan bir tarihe sahiptir. Bu dönemde bölgede görülen Gasgas ve Hitit.

Amasra Limanı Nasıl Gidilir?

AMASRA LİMANI YOLCU İSKELESİ VE KÜÇÜK TEKNE. YANAŞMA YERİ. PROJE BEDELİ. 6.572.431,8 TL. PROJE İÇİN SEÇİLEN YERİN. AÇIK ADRESİ İLİ.

Büyük Liman Hotel Amasra Tr

3 Amasra Mendirek Bölgesi Yenilendi. Amasra da tarihi mendirek bölümüne balıkçı barınağı ve yat limanı inşa edildi. 2013 yaz ayında faliyete.

Amasra Limanı Yolcu İskelesi Ve Küçük Tekne Yanaşma

Otelimiz Amasra Büyük Liman Yat Limanı bölgesinde konumlanmaktadır ve denize sıfırdır.Amasra da Günbatımı ve Amasra manzarası ile.

Amasra Yat Limanı Ve Balıkçı Barınağı

AA muhabirinin Amasra Limanı Yolcu İskelesi ve Küçük Tekne Yanaşma Yeri Amasra Büyük Liman içerisinde yapılması planlanan maksimum 210 metre.

Büyük Liman Otel

Amasra da yapımına devam edilen yat limanı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 2013 yılında hizmeti girmesi planlanan amasra yat limanına kışın her ay 1 .

Amasra Limanı Yolcu İskelesi

Amasra Büyük Liman Otel, Bartın. 1.152 beğenme · 5 kişi bunun hakkında konuşuyor · 448 kişi buradaydı. Bartın muhteşem manzaralı Amasra ilçesi Şehir.

Amasra Yat Limanı İnşaatı Devam Ediyor

Buyuk Liman Hotel, Amasra: Amasra bölgesindeki 28 Oda ve Kahvaltı / Pansiyon içinde 19. sırada listelenen ve TripAdvisor sitesinde 5 üzerinden 2 alan Buyuk.

Amasra Limanı deniz kirliliği

GENEL

3340 Gün 6 Saat 1 dk. önce yayınlandı

1