Salı07.05.2024

Alman Kalkınma Ajansı

Alman Kalkınma Ajansı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kuzey Ren Vestfalya Yatırımcılarına Danışmanlık

Kuzey Ren – Vestfalya Eyaleti resmi kalkınma ajansı NRW.INVEST, Almanya nın bu 1 numaralı yatırım merkezini uluslararası alanda pazarlamaktadır.

Almanya Büyükelçiliği

Almanya Büyükelçiliği nin; Ekonomi ve Ekonomik İşbirliği başlığı altında; Dış Ticaret Teşviği, Araştırma ve Teknoloji, Almanya da Yatırım Alanları ve Fuarlar.

Alman Marshal Vakfı Gmf

ABD nin Alman Marşal Fonu GMF 1972 yılında kurulmuş, Amerikan siyaset dışı hibe veren kuruluştur. Fonun amacı; Kuzey Amerika ve Avrupa nın arasındaki.

Alman Kalkınma Ajansı Wirtschaftsförderungsgesellschaft

Alman-Türk Ticaret Bürosu olarak Alman girişimcilerinin Kalkınma Ajansı Wirtschaftsförderungsgesellschaft für den Kreis Viersen.

Alman Kalkınma Ajansı

Konferansta Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü Kalkınma Meksika Kalkınma Ajansı AMEXCID ve Alman Kalkınma Ajansı GIZ başkan,.

Bebka

NRW.INVEST - Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Almanya Kalkınma Ajansı BEBKA - Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı OİB - Uludağ Otomotiv Endüstrisi.

Azerbaycan Ve Almanya'nın Bölgesel Kalkınma

AZERBAYCAN VE ALMANYA NIN BÖLGESEL KALKINMA.. eden pek çok başarılı bölgesel kalkınma ajansı, günümüzde, Azerbaycan gibi bu konuda henüz.

Alman Yatırım Bankası

Kalkınma Ajansları. -FC Kalkınma Kredileri ile ticari banka kredilerinin arasında yer alır. Faiz ve vade piyasaya hemen hemen eşdeğer. KfW IPEX-Bank. Yatırım mallarını büyük ölçüde finanse ederek, Alman ihracatçılarına eşlik etmekte ve.

Avrupa Birliği Ve Türkiye'de Bölgesel Kalkınma Ajanslarının Bölgesel

seçilmiş örnek ülkelere ngiltere, Almanya ve Polonya ya ait BKA ları incelemek, farklı Stratejileri, Bölgesel Kalkınma Politikaları, Bölgesel Kalkınma Ajansları.

Gençlik Köprüsü Türkiye

100%. yerel kalkınmanın zirvesi. Karacadağ Kalkınma Ajansı | karacadag. org.tr Gençlik Köprüsü Türkiye-Almanya, iki ülke arasında öğrenci ve gençlik.

1