Salı07.05.2024

Ali Ekber Haşimi Rafsancani

Ali Ekber Haşimi Rafsancani haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Haşimi Rafsancani

Ali Ekber Haşimi Rafsancani d. 25 Ağustos 1934, Rafsancan, İranlı din ve devlet adamı. 1989-1997 arasında İran İslam Cumhuriyeti nin 4. Cumhurbaşkanı.

Ali Ekber Haşimi Rafsancani

İran ın eski cumhurbaşkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani nin oğlu Mehdi Haşimi ye siyasi ve yolsuzluk suçlamalarından hapis ve para cezası.

Ayetullah Rafsancani Baskı Ve Şantajlara Teslim Olmayacağım

YDH- İran Devrim liderini seçmekle görevli Uzmanlar Meclisi nin başkanlığını yapan Ayetullah Ali Ekber Haşimi Rafsancani, son dönemde bazı kesimlerin.

Eski İran Cumhurbaşkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani Arşivleri

2 İran da eski Cumhurbaşkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani nin oğlu Mehdi Haşimi, siyasi ve yolsuzluk suçlamalarından hapis ve para cezasına.

Yusuf El

Müslüman Alimler Birliği Başkanı Yusuf El-Karadavi ve İran İslam Cumhuriyeti Düzenin Yararını Teşhis Kurumu Başkanı ve eski cumhurbaşkanı Ali Ekber.

Ali Ekber Haşimi Rafsancani Haberleri

İran İslam Nizamı nın Maslahatlarını Teşhis Kurumu Başkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani, Irak ın önde gelen Şii ulemalarından Ayetullah Ali Sistani ile bir araya.

İran'ın Daha Önceki Devlet Başkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani'nin

İran haberleri: eski devlet başkanının oğluna hapis cezası detaylar,İran ın eski Devlet Başkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani nin oğluna,rüşvet.

Ali Ekber Haşimi Rafsancani

Eski İran Cumhurbaşkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani nin oğlu Mehdi Haşimi, güvenlik cürümleri ve mali suçlar nedeniyle 15 yıl hapis.

Rafsancani'nin Oğlu Haşimi Yolsuzluktan Hüküm Giydi

Haşimi Rafsancani haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi DMTK Başkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani,.

Eski Devlet Başkanı'nın oğluna rüşvet ve yolsuzluktan 15 yıl hapis

DÜNYA

3338 Gün 20 Saat 34 dk. önce yayınlandı

1