Cuma03.05.2024

Alexis Çipras

Alexis Çipras haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Alexis Çipras

Çipras, 1980 lerin sonlarında Yunanistan Komünist Gençlik Partisine katıldı. 1990 ların Pope Francis the pontiff of the poor , says Greece s Alexis Tsipras.

Aleksis Çipras

bkz: sexy alexis çipras olarak okunan soyadının çipura dan geldiğini düşündüğüm müstakbel yunanistan başbakanı. mantıklı, müzakere edilebilir şeyler.

Aleksis Çipras

1974; 20 Temmuz unda Ecevit in Kıbrıs Harekatı yla devrilen Albaylar Cuntası nın yıkılmasından üç gün sonra dünyaya geliyor Alexis Çipras.

Alexis Çipras... Atina'daki Evimin Yanında Oynayan Çocuk

Yunan Başbakan Çipras, resmi ziyarette bulunduğu Rusya da Devlet Başkanı Putin ile bir araya geldi. Çipras yeni bir başlangıç için.

Alexis Çipras

Bütün dünya Yunanistan da iktidara gelen SYRIZA partisinin lideri Alexis Tsipras ı konuşuyor. 41 yaşındaki genç politikacının siyasi geçmişi 16.

Syrıza'nın Lideri Alexis Tsipras Kimdir?

Türkiye ve Yunanistani mi aramıştınız? Alexis Tsipras tan Türk gençlerine mesaj haberi için hemen tıklayın!

Alexis Tsipras'tan Türk Gençlerine Mesaj

Yunanistan da 25 Ocak seçimlerinde Alexis Tsipras konusuluyor. Seçimlerden birinci çıkması beklenen SYRIZA partisinini lideri Tsipras 41.

Cumhuriyet Gazetesi

dünya - Yunan siyasetinin parlayan ismi Alexis Çipras, gücünü geleceğe dair hiçbir umudu olmayan milyonlarca işsiz, emekli ve sigortasız.

Yunan Siyasetçi Alexis Çipras Kimdir?

Alexis Tsipras haberleri, son dakika alexis tsipras haber ve gelişmeleri burada. Sorun Neoliberal Politikalardan Kaynaklanıyor .

Çipras ile Putin görüşmesi

DÜNYA

3312 Gün 21 Saat 59 dk. önce yayınlandı

1