Salı07.05.2024

Akyurt

Akyurt haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Akyurt

. İbrahim UYANIK Ankara nın Patronları Köşesine konuk oldu. Yapılan röportajda Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim UYANIK Akyurt tarihinden, Akyurt.

Akyurt Belediyesi Resmi İnternet Sayfası

AKYURT BELEDİYESİ ÇALIŞMALARI VE PROJELE. SEYYİD BURHANEDDİN CAMİ YAPIMINA BAŞLANI. TARİH AKYURT TA. Akyurt ta Tarih Gün Yüzüne.

Akyurt Ankara

Akyurt; İç Anadolu Bölgesi nde Ankara sınırları içerisinde geniş ve düzgün bir arazi üzerinde kurulu bir ilçedir. Eski ismi Ravlı idi. İlçenin kuzeyinde Çubuk.

Akyurt Kaymakamlığı

İlçe tanıtımı ve kaymakamlık hakkında bilgilerin yer aldığı sitede mahalle ve köy listesi de bulunmaktadır.

Ankara

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Güreşçilerimiz Akyurt ta middot; İstiklal Marşı nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY u Anma Günü middot; Kitap Dostu Akyurt Okuyor Projesi.

Akyurt Süpermarket

Yakınlarda; 2015; 2014; 2013; 2012; 2011. Akyurt süpermarket. Facebook ta. Akyurt süpermarket ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol. Kaydol Giriş.

Akyurt Haberleri

Güncel Akyurt haberleri, son dakika Akyurt haber ve gelişmeleri. Akyurt hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Akyurtspor. Cepken Giyme ve Seymen.

Akyurt/ankara

Okul tanıtımının yapıldığı sitede; eğitim kadrosu, etkinlik takvimi, fotoğraf galerisi ve iletişim bilgileri yer alıyor.

Ankara

Akyurt TOKÝ Ortaokulu. ANKARA - AKYURT - Akyurt TOKİ Ortaokulu. Görme Engelliler | Site Haritası | E-Posta. Derslik Sayısı: 18. Öğretmen Sayısı: 29

Ankara

İl ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | ANKARA - AKYURT. Yükseklik: 1039 m. Boylam: 33° 5 D. Enlem: 40° 8 K. Gün Batımı: 19:22. Gün Doğumu: 06:17.

İstanbul Sancaktepe'de kaza: Minibüs TIR'a çarptı

ASAYİŞ

3170 Gün 20 Saat 44 dk. önce yayınlandı

Çankaya ve Akyurt'ta trafik kazası: 2 ölü, 2 yaralı

ASAYİŞ

3312 Gün 5 Saat 0 dk. önce yayınlandı

1